Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
4 850 000 SEK / fast pris
Adress
Öresundsbyn, Bunkeflostrand, Bunkeflostrand
Typ
Radhus
KVM
134 kvm
Tomt
174 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ENDAST ETT STÖRRE RADHUS KVAR! Först till kvarn gäller. Radhus i två plan på 134 kvm med färdiganlagd tomt i söderläge. Inflyttning 2020! Samtliga gedigna stenbyggnader i en sober färgskala från ljusa till mörka nyanser.

Välkommen att anmäla dig till infomöte 13/2 kl. 18:00 på Slussplan 5. För att anmäla dig maila marcus.abrahamsson@skandiamaklarna.se.

Öresundsbyns radhus i två plan är putsade i olika gråskalor från ljusa till mörka nyanser, vilket ger ett sobert intryck. Tillsammans med den snedställda placeringen skapas ytterligare variation som kontrasterar mot de rakställda villorna. Med fyra storlekar från 124?145 m2, en gräs- och stenbelagd parkeringsplats för en bil på framsidan (G-husen har parkering på gatan), öppen planlösning för kök och sociala ytor på bottenvåningen samt tre till fyra sovrum plus allrum på andra våningen, erbjuder radhusen ett ljust, välplanerat och trivsamt boende.

Byggstart februari/mars 2019, preliminär inflytt sommaren/hösten 2020.

För mer information besök gärna projektets hemsida: www.oresundsbyn.se

Beskrivning

Kvalitetskänslan startar redan vid entrén, där man möts av ett svart klinkergolv, en elegant vit skjutgarderob och behaglig dimbar spotbelysning. Härifrån får man omedelbart kontakt med bottenvåningens stora sällskapsytor: först matrumsavdelningen ut mot gatan och därefter köksön som övergår till vardagsrummet med utgång till uteplatsen och trädgården. De stora ljusinsläppen skapar ett ljust och livfullt intryck med ypperlig kontakt mot gatulivet och trädgården.

MATERIALVAL AV HÖG KVALITET
I vardagsrummet ligger ett exklusivt ekgolv (enstavs ekparkett). Köksinredningen är vit med vitvaror i rostfritt och materialval av hög kvalitet från bland andra Marbodal och Siemens. I det intilliggande badrummet finns både wc och dusch. Denna trivsamma planlösning samlar de viktigaste sociala ytorna med köksön som naturligt centrum. Med en takhöjd på 2,60 meter bjuder entréplanet på en ljus och rymlig atmosfär ? lika öppen och välkomnande till fest som vardag.

TVÄTTSTUGA I ENTRÉPLANET
En praktisk del i planlösningen är den helkaklade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och tvättställ som ligger lätt tillgänglig med direkt anslutning från köksavdelningen i bottenplanet. Det gör att man lätt kan ?multitaska? mellan köket och tvättavdelningen utan att behöva bege sig upp till andra våningen.
Det mörka klinkergolvet bildar en effektiv kontrast mot det vita väggkaklet och fyra spotar ger varm belysning.

BADRUM MED HARMONISK KÄNSLA
Via en vacker ekbelagd trappa kommer man upp till villornas andra plan med fyra sovrum, förvaring i vita skjutgarderober och ett allrum. I det rymliga badrummet finns badkar, duschhörna, wc och handfat. Även här skapar kombinationen av mörkt golvklinker och vitt väggkakel en fin kontrast. Med material från bland annat Svedbergs, FM Mattsson och IFÖ bjuder badrummet på en vacker och rogivande miljö.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

(kopia) (kopia), Malmö kommun, Limhamn församling. Skattesats 32.95%.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 134 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

På baksidan finns en uteplats som är insynsskyddad tack vare en 1,80 meter hög mur, putsad i samma kulör som husets fasad. En uppvuxen häck kompletterar tomtavgränsningen. Gräsmatta, fruktträd och förråd med grönt sedumtak kompletterar den lättskötta trädgården som är anlagd och klar att användas.
Storlek: 174 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong/Stål
Bjälklag: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med värmeåtergivning

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Husens energiförbrukning för uppvärmning och varmvatten understiger 50 kWh per kvadratmeter och år. Det innebär ca 8100 kWh per år för villorna, ca 7250 kWh per år för gavelradhusen och ca 6700 kWh per år för mittradhusen. Värdena baseras på 21° inomhustemperatur och en schablonförbrukning av varmvatten. Därtill tillkommer en schablonberäknad samfällighetskostnad om ca 2 300 kr/år. Uppgifterna skall ses som preliminära och kommer från arkitekten och byggherrarna.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 0 SEK (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde 0 SEK.
Markvärde: 0 SEK.
Skatt/avgift: 0 SEK.

Närområde

Allmänt om området: Strax söder om brofästet och Strandängarna har ett av Malmös mest populära bostadsområden vuxit fram. Närmast vattnet finns villorna i Bunkeflostrand och mot stan hittas lägenheterna i Annestad. I Bunkeflostrand bor du i ett eget litet samhälle med livsmedelsbutik och restaurang, men med storstadspulsen närvarande. Här har du alltid nära till Limhamn, Emporia, Malmö City och Köpenhamn med antingen bil, buss eller tåg.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy