Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Liljevägen 10 såld, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
115 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
301 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fint gavelradhus på Sjukyrkoberget!

Fräscht och välplanerat gavelradhus på Sjukyrkoberget. Tre bra sovrum. Två sällskapsrum. Separat tvättstuga. Carport. Gott om förråd för förvaring.

I det lugna och barnvänliga området på Sjukyrkoberget ligger detta välplanerade gavelradhus på Liljevägen 10. Uteplatser på både fram- och baksida med ett härligt läge med gott om plats för barnens lekar. Härlig lummig baksida med en trädäckad altan och gräsyta. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av skor och ytterkläder. Modernt kök med plats för matbordet. I köket gör det härliga arbetsytorna och de påkostade materialvalen det till en dröm att laga middag åt familj och vänner. På entréplan finner man även vardagsrummet samt ett av sovrummen. Trappen ned tar dig till bostadens ytterligare två sovrum, vara ett med utgång direkt till baksidans trädgård med sol under större delen av dagen. På detta plan finns även ett rymligt allrum som passar bra för TV:n, rymligt badrum med dusch samt separat tvättstuga. Förråd för förvaring på både övre som nedre plan. Ett förråd (kall/varm) vid entrén intill carport. Ytterligare förråd för cyklarna på framsidan. Plats för parkering av två bilar under tak. Framsida med fint gavelläge som erbjuder den efterlängtade kvällssolen.

Bekvämt gångavstånd till förskolan Råbäcken. Bredden Skola, årskurs F-5, ligger inom promenadavstånd med gångbana. De äldre barnen tar sig med lätthet till både Sandbergskaskolan, åk F-9, alt Grimstaskolan, åk 6-9. Bussar till Väsby centrum och station trafikerar närmaste större väg. I närområdet ligger det välbesökta Sandaskogen med många stigar och ställen att leka på. Här finner ni även ett el-upplyst motionsspår, på ca 2,1 km, för fina promenader och joggingturer. Andra saker som är värt att lägga på minnet är bl.a närheten till sjön Norrviken med härliga promenadvägar, badplatser och populär plogad skridskobana vintertid.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy