Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brännmyrsgatan 79, Stockfallet, Karlstad
Typ
Friliggande villa
KVM
135 kvm
Tomt
218 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

1 ½-plansvilla i familjärt område.

1 ½-plansvilla i ett av Karlstads mest barnvänliga områden, Stockfallet. Huset har genomgått flera stora renoveringar mellan 2008-2012. Här erbjuds på entréplan; två sovrum i bra storlek, badrum, tvättstuga, öppet kök/vardagsrum i vinkel där köket renoverades ca 2008. Altan på baksidan med en taklagd -och en öppen del. Övervåning med två stora sovrum som kan göras om till tre. Båda sovrummen ger gott om förvaring från garderober. Dusch som renoverades 2008. Här bor ni med en lättskött tomt bestående av trädäck och sjöstensplattor. Samfällighet med kabel-tv och internet från ComHem. Perfekt boende för familjen på delvis bilfritt område!

Inom området finns flertal lekplatser, hockey/fotbollsplan, föreningen Stocken samt skola och barnomsorg i närheten. Möjlighet finns att ingå i Stockfallets ideella förening "Stocken" med aktiviteter för barn, pubkvällar, hockey, diverse firande, uthyrningslokal, mm. De har ett av Karlstads största valborgsmässofiranden, firar förmidsommar, har sommarcafé, minigolfbana, julmarknad, ja listan kan göras lång. Mycket uppskattat av boende i området. Se mer information på www.stocken.org

Stockfallet är ett snabbt växande område med mycket nybyggnation. Här finns flera förskolor/skolor att välja på till de minsta och skolbarnen. Bra kollektiva kommunikationer, busslinje nr 3 som trafikerar ca var 20:e minut. Cykelväg finns in till staden. Åker du bil svänger du enkelt upp på 63: an som leder dig snabbt in till stadens centrum eller påfarten till E18 i båda riktningar.

Huset är besiktigat.

Välkomna att höra av er vid intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy