Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 675 000 SEK
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 25 nov 15:00 - 15:30
Öppen visning - Välkommen!
Pris
1 975 000 SEK
Adress
Branders väg 11, Västerljung, Västerljung
Typ
Parhus
KVM
107 kvm, biarea 15 kvm
Tomt
315 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt läge med utsikt över åkrarna!

På lugn adress i härligt läge finner ni detta trevliga parhus med inglasat uterum samt altan i insynsskyddat västerläge med fantastik utsikt över åkrar. Här kan man tillbringa många härliga kvällar! På nedervåningen finner man sovrum, duschrum, tvättstuga, rymligt kök och vardagsrum med braskamin. På övre plan finns badrum, två sovrum och stor klädkammare. Tillgång till två parkeringsplatser varav den ena är en carport. Välkommen hem.

Beskrivning

Väl inne möts du av en hall med gott om plats för att hänga av dig såväl kläder som skor. Under trappen som leder till övervåningen finns ett förråd. Innanför hallen ligger det rymliga köket. Här finns gott om plats för matbord för 6-8 personer. Vitvarupark bestående av kyl, frys, spis, fläkt samt diskmaskin.
Från hallen kommer man även in till duschrummet med wc, tvättställ samt dusch. Här ligger det en plastmatta på golvet och på väggarna sitter en våtrumstapet. Från duschrummet kommer man in till den helkaklade tvättstugan med vvb, samt tvättmaskin och torktumlare.
Rakt från hallen finns det stora vardagsrummet med ekparkett och ljusa väggar. Här finns en braskamin för mysiga kvällar samt utgång till inglasat uterum som i sin tur leder ut till trädgården. Intill vardagsrummet finns ett av husets sovrum. Här har man precis målat om och lagt in ett nytt laminatgolv.
På övervåningen finner man en rejäl klädkammare samt badrum med badkar, wc och tvättställ. Även här är det våtrumsmatta och våtrumstapet. I övrigt så hittar man även de två resterande sovrummen varav ett har tillgång till en klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Fastighetsutdrag Besiktning.pdf Energideklaration Branders väg 11.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Dalby 2:84, Trosa kommun, Trosa församling. Skattesats 33.64%.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 107 kvm, biarea 15 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 315 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med återvinning (vattenburen)
Elförbrukning: 10 222 kWh/år.

Internet

ADSL

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 300 SEK varav:
Uppvärmning: 18 000 SEK
Försäkring: 5 500 SEK
VA: 4 800 SEK
Sotning: 800 SEK
Övrigt: 7 200 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 203 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 950 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 253 000 SEK.
Värdeår: 1991
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Byggnad, 0488-05/44.15
Rättigheter last: Last: Officialservitut Byggnad, 0488-05/44.16
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Trosa Dalby GA:1, Gemensamhetsanläggning: Trosa Dalby GA:2, Samfällighet: Trosa Dalby S:3
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (1999-08-30) Detaljplan (1990-05-31) Detaljplan (1989-12-12)

Pantbrev

3 st om totalt 1 650 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter