Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Landgången 33, Karlstad
Typ
Friliggande villa
KVM
134 kvm, biarea 6 kvm
Tomt
244 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt läge längs Tullholmsviken och vattenbrynet finner ni detta härliga radhus i två plan.

Med ett fantastiskt läge längs Tullholmsviken och vattenbrynet finner ni detta radhus i stilren tappning från 2008. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga i två plan med ostört läge i söder. Här kan ni med fördel spendera era dagar med vänner och familj med slående utsikt över vattnet. Huset erbjuder 3 sovrum, vardagsrum med fantastiska fönster som låter huset präglas av ljus och rymd samt två duschrum varav det ena med tvättmöjligheter. Uteplats i markplan och lättskött trädgård. Vackra promenadstråk precis utanför knuten och den uppenbara närheten till vattnet gör detta till ett boende som måste upplevas på plats. Äntligen har vi nu möjligheten att erbjuda er chansen att förvärva detta drömboende! Jag hälsar er hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall
Ni välkomnas in i bostaden av den härliga hallen med praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett stilrent parkettgolv i ek som är genomgående för hela bostaden. Hela entréplanet har behaglig golvvärme installerad. Här finns goda möjligheter för avhängning med hatthylla och garderob.

Kök
Vidare in i bostaden direkt till vänster är det härliga köket beläget. Här finns gott om plats för både matlagning och socialt umgänge. Smakfullt valt kök med goda arbetsytor. Vita snickerier, arbetsytor i sten och ovan dessa sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin och fullstor kyl ochfrys i rostfritt satm mikrougn.

Duschrum/tvättstuga
Härligt och rymligt duschrum med gott om plats. Kakel och klinker och självklart golvvärme även här. Här finns duschhörna med frostade glasdörrar, wc, badrumskommod med två lådor, handdukstork och tvättmaskin och torktumlare separat placerade. Hel arbetsbänk och skåp.

Vardagsrum
Bostadens hjärta är vardagsrummet med höga fönster som skänker ett fantastiskt ljusflöde till rummet. Ekparkett och ljust tapetserade väggar. Braskamin ger mysig trevnad och värmetillskott. Här välkomnas ni också ut till den härliga trädgården mot söder och den trälagda altanen. Underbart fritt läge med sjöutsikt.

Övre hall/allrum
Ni välkomnas upp till den möblerbara hallen som är centralt belägen där ni når övre planets alla rum. Härlig balkong med underbar utsikt över Tullholmsviken.

Sovrum 1
Det första sovrummet är beläget rakt fram. Det är det största sovrummet med garderobsvägg.

Sovrum 2
Sovrummet ligger till vänster i hallen. Bra storlek och fönster mot norr viket gör rummet svalt.

Sovrum 3
Sovrummet ligger till höger i hallen. Bra storlek och fönster mot norr viket gör rummet svalt.

Badrum
Praktiskt badrum på övre plan med kakel och klinker även här. Här finns dusch, handdukstork, badrumskommod med skåp och lådor samt WC.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Relingen 21, Karlstad kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 134 kvm, biarea 6 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 244 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX system
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme. Golvvärme på entreplan och radiatorer på övriga plan
Elförbrukning: 7 300 kWh/år.

TV

Datanätverk med kopplingsskåp och uttag installerat i hela huset för bredband, telefoni och digital-TV. Ansluten till Karlstad stadsnät.

Övriga byggnader

Det finns även ett mindre förråd i förrådslänga utöver förrådet vid entren.

Bilplats

Bilplats framför huset. Gemensam parkering mellan huslängorna.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

37 004 SEK varav:
Uppvärmning: 7 500 SEK
Försäkring: 3 639 SEK
VA: 6 000 SEK
Sotning: 600 SEK
Elektricitet: 11 000 SEK
Samfällighet: 8 265 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 874 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 132 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 742 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Byggnad, 1780K-2007/91.3
Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 1780K-2007/91.7
Last: Ledningsrätt Starkström, 1780K-2007/91.8
Last: Officialservitut Byggnad, 1780K-2007/91.4
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Karlstad Relingen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Karlstad Relingen GA:2, Gemensamhetsanläggning: Karlstad Relingen GA:4, Samfällighet: Karlstad Relingen S:1, Samfällighet: Karlstad Relingen S:4, Samfällighet: Karlstad Relingen S:5
Planbestämmelser: Detaljplan (2005-03-17)

Pantbrev

1 st om totalt 3 000 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy