Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Brushanevägen 5, Bro, Bro
Typ
Radhus
KVM
144 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
246 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

FUNKISHUS MED HÄRLIG RYMD

VISNING NU PÅ SÖNDAG KL 14:30-15:10!! 076-8808347. Välkommen till ett stilrent och behagligt boende där rymdkänsla och samtidigt ombonad trivsel präglar hela huset. 144 kvm som känns betydligt större. Två stora badrum som inretts med det där lilla extra! Kök och vardagsrum i öppen planlösning och med stora panoramafönster ut mot tomten och uteplatsen. Det fördelaktiga läget gör att man inte har någon insyn i just detta hus, dessutom ligger baksidan i perfekt söderläge. Ett fint och välbyggt förråd har byggts till och inrymmer god förvaringsyta. De väl tilltagna sovrummen liggar alla på övervåningen och varje rum har verkligen sin egen stil och charm. En stor vind finns. Golvvärme ger jämn och skön inomhustemperatur i huset som byggdes 2008. Trevlig villagata med gott om barnfamiljer. Förskola och skola på några minuters promenad. Handelshus med bland annat stor matbutik, klädaffär, inredningsbutik, djuraffär samt blomsterhandel och Dollarstore ligger även detta på promenadavstånd. Välkommen hem!

Beskrivning

Välkommen till detta stora och fina radhus i snygg och modern funkisstil. Området är barntätt och mycket lugnt samt präglas av framförallt fin arkitektur där klassisk funktionalitet kombinerats med nutida behov. På kort promenadavstånd finns förskolor, sportanläggning, simhall med äventyrsbad, service och kommunikationer. Mälarnära med stora ströv och friluftsområden, golfbanor och ridhus. Bro Park Galopp har etablerat sin anläggning här och fina Golfbanor med Bro Hof Slott i spetsen ligger på några minuters avstånd.

ENTRÉ
Fin stenlagd entré med asfalterad parkering och egen elstolpe till bilen. Liten tomt med gräsmatta på framsidan ger ett mjukt och fint välkomnande.

HALL
Mycket rymlig hall där både god förvaring och möbler ryms. Snyggt klinkergolv och vita väggar. Ingång till den stora klädkammaren/förrådet. Vattenburen golvvärme i hela huset.

BADRUM MED TVÄTTSTUGA
Stort och ljust badrum där både tvättstuga, förvaring och duschrum inryms.
Stor dörr med frostat glas och utgång till framsidan. Snyggt inrett med ljust grått klinkergolv, vita kaklade väggar, högblank vit inredning, ekbänkskiva och hylla i ek.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Fantastisk yta med både höjd och rymd utöver det vanliga. Stort fönsterparti med lamellgardinger längs hela rummet, öppnar upp mot altanen och den egna tomten på baksidan. Snyggt och väl tilltaget IKEA-kök i vitt med diskreta handtag/knoppar, glasmosaik och massiva ekbänkar. Maskinpark av märket Cylinda från 2008/2016, kyl o frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, induktionshäll (2016), fläkt och diskmaskin. Ekparkett och snygg nytapetserad fondvägg i nattblå vid matplatsen och i resten av det stora rummet vita väggar.

ÖVERVÅNING

Trappa upp till övervåning med snyggt räcke i rostfritt stål och överliggare i trä. Via hallen på övre plan nås alla de rymliga sovrummen samt det mycket fina badrummet.

SOVRUM 1
Ett sprudlande glatt rum med vita väggar och fondvägg i färgskala som får en att känna solsken i sinne! Väl tilltaget rum med ekparkett och dubbelfönster ut mot baksidan.

SOVRUM 2
Vackert och mjukt färgsatt rum med vita väggar och geometriska figurer i fina pasteller. Ekgolv och även här dubbelfönster ut mot baksidan.

SOVRUM 3
Fint sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster i vinkel ger ett unikt och mycket luftigt intryck åt rummet som för övrigt har vita väggar, fondtapet i svart skimmer och ekgolv.Två dubbelgarderober finns här.

SOVRUM 4
Ytterligare ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng, stort fönsterparti, fint tapetserad fondvägg i modernt men diskret mönster, vita väggar och ekparkett på golvet.

BADRUM ÖVERVÅNING
Sobert men ändå luxuöst badrum i brunbrända toner med kopparinslag. Vägghängda skåp och kommod med handfat, spegelskåp och belysning, wc, handdukstork, badkar med dusch samt glasvikvägg. En snygg fondvägg i brons och bruna skimrande toner ger en harmonisk men ändå livfull känsla åt det fina badrummet.

UTEPLATS MED ALTAN
På baksidan av huset med utgång från vardagsrum o kök ligger den rymliga altanen och tomten i suveränt söderläge. Gott om utrymme för utemöbler, grill och barnens lekar. Staket ramar in trädgården så de små kan springa fritt utan att springa för långt.

FÖRRÅD
Ett stort och mycket bra separat förråd finns tillbyggt på den egna tomten, ger god extra förvaring.

VIND
Delvis golvad råvind med bra förvaringsutrymmen.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bro-Skällsta 1:134, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 144 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 246 m² (friköpt). Tomten: häckar och staket.
Storlek: 246 kvm.
Typ: Häckar och staket

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Stål
Bjälklag: Stål, trä
Fasad: Puts,trä
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme

Internet

Bredband, tv och telefoni via fiber.

Övriga byggnader

Förråd.

Uteplats

Altan, läge söder.

Bilplats

P-plats med plats för 2 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

26 800 SEK varav:
Uppvärmning: 12 600 SEK
VA: 5 450 SEK
Renhållning: 2 550 SEK
Elektricitet: 6 200 SEK
Hemförsäkring tillkommer.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 821 000 SEK (fastställt avseende år 2012) varav byggnadsvärde 1 448 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 373 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Ledningsrätt Fjärrvärme
Planbestämmelser: Detaljplan (2006-10-18) , Ytvattenskydd (2008-11-25)

Övrigt

FÖRDEL - BRO
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare. Ny motorvägspåfart till Bro är klar och ökar tillgängligheten ytterligare för Dig som bor här.

Pendeltåg till Sthlm C tar ca 30 min, nattbussar går till 05.00 på morgonen. Direktbussar till Kista Centrum finns.

Med båtklubbar, galoppbana, golfklubbar och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet, lätta att utan inblandning av biltrafik ta sig till.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy