Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hemmansvägen 2, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Parhus
KVM
139 kvm
Tomt
319 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort hus med grönskande tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska parhus om hela 139 kvm, med 5 sovrum i dagsläget som kan göras om till 6 sovrum - här ryms den stora familjen!

På Hemmansvägen 2 hittar ni ett parhus av hög klass, med allt från skick till inredningsval. Här har man tagit väl hand om huset och gjort de underhåll som behövs för att hålla huset i toppskick. Man har även satt in en kamin vilket skapar en mysig touch i detta ljusa hus med stora fönsterpartier. Som om inte detta vore nog, finns här en attraktiv tomt med en stenlagd framsida där morgon och dagssol kan avnjutas och en grönskande baksida med trädäck och gräsytor i sydvästläge. Baksidan gränsar mot en allmänning vilket skapar en privat känsla.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om detta hus.

Beskrivning

Entréplan:

HALL:
Praktisk hall med klinker direkt innanför dörren. Till höger finns djupa spegelgarderober för förvaring och här finns även plats för sittmöbel.

KÖK:
Ljust kök med mycket goda förvaringsmöjligheter och full maskinell utrustning. Vita över och underskåp, vit arbetsbänk och grått kakel ovan. Maskinell utrustning består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, induktionshäll och fläkt, integrerad ugn och micro. I köket är det ekparkettgolv samt ljusa väggar vilket är genomgående i hela huset bortsett från fondtapeter i vissa rum. Matplats för 6-8 personer invid fina fönsterpartier och utgång till den stenlagda uteplatsen på framsidan av huset, belägen i sydostläge.

BADRUM 1
Badrum med vita helkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Här finns rundade duschväggar, handfat med kommod och spegel ovan, handdukstork, spotlights i taket, WC och ett fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Praktisk groventré och tvättstuga med grått klinkergolv. Arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Här finns även diskho, värmepannan, elcentralen och multimediaskåpet. Fint ljusinsläpp via litet fönster.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med en fin fondvägg. Möjlighet finns att sätta upp en vägg för att skapa ett ytterligare sovrum om så önskas, utan att vardagsrummet känns litet. I vardagsrummet finns plats för stor soffa, stort matbord och här finns en kamin installerad som skapar en riktig mysfaktor. Utgång till den underbara altanen och tomten i attraktivt sydvästläge.

Övre plan:

HALL
Upp för trappan når du övre plan och en stor hall. Härifrån når ni en taklucka till vinden som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från hallen finns tillgång till en stor walk-in-closet. Ytskikten på övre plan är likväl som på entréplan ekparkett och ljusa väggar med enstaka fondväggar.

BADRUM
Stilrent badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med elburen golvvärme. Här finns badkar med glasvägg, handfat med kommod, spegel med väggskåp, WC och ett fönster.

SOVRUM 1
Detta är det största av alla sovrum med fina fönsterytor och en fransk balkong. Här finns en fin fondvägg och inbyggda garderober längs ena väggen.

SOVRUM 2
Sovrum 2 används idag som barnrum och här ryms säng, förvaring och skrivbord om så önskas. Tapetserad fondvägg i rosa kulör.

SOVRUM 3
Trivsamt sovrum med fina fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för säng, förvaring via garderober om så önskas och skrivbord.

SOVRUM 4:
Sovrum 4 används idag som allrum men kan likväl nyttjas som sovrum. Här finns bra förvaringsmöjligheter via djupa inbyggda garderober. Stora fönsterpartier med utsikt över allmänning utanför.

Förråd/bilplats:
Till huset finns ett separat förråd på tomten. I anslutning till tomten finns plats för en bil.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Radonprotokoll.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hemmansägaren 1, Sundbyberg kommun.

Församling

Sundbyberg.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 139 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

På tomten finns ett förråd.
Storlek: 319 kvm.

Byggnadstyp

2 plan med vind

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 2 plan med vind
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburet värmesystem via frånluftsvärmepump (modell IVT 490)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 67 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-10-19

TV

Kabel-TV via fiber från Telia

Internet

Bredband via fiber från Telia

Uteplats

Framsida: Stenlagd uteplats belägen i sydostläge.
Baksida: Trädäckad uteplat och gräsmatta belägen i sydvästläge.

Bilplats

I dagsläget finns plats för en bil, men tidigare har det funnits plats för två bilar (där studsmattan står idag). Det finns en elstolpe vid parkeringsplatsen som styrs från huset.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 048 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 2 010 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 038 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:5
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2014-01-14) Ändring Av Dp (2006-08-22) Detaljplan (2005-08-22)

Pantbrev

2 st om totalt 4 300 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy