BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 400 000 SEK
Adress
Flensvägen 13, Hälleforsnäs
Typ
Friliggande villa
KVM
89 kvm, biarea 93 kvm
Tomt
1 471 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välpanerad 1-plansvilla med garage och grönskande tomt.

Välkommen till denna välplanerade 1-plansvilla med hel källare i natursköna och barnvänliga Hälleforsnäs. Denna bostad har bra planlösning, 2-3 möjliga sovrum samt ytterligare ett möjligt sovrum i källaren. Det är stor och uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Bra källare med flera rum och inbyggt garage. Det finns bergvärme och fiber indraget. Bostaden har fin och mysig inglasad balkong på framsidan, samt stor balkong på baksidan.

Området Hälleforsnäs är grönskande och barnvänligt. I närområdet finns det allra nödvändigaste som Coop, vårdcentral och tandläkare. Bra kommunikationer till Flen och Eskilstuna.

Beskrivning

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning. Laminatgolv med målade väggar. Inre möblerbar hall. Trappa upp till inredningsbar vind.

Bra kök med välplanerad skåpsinredning. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Matplats för 4-6 personer.

Det finns två sovrum med laminatgolv samt målade/tapetserade väggar. Båda har fast förvaring i garderober och är rymliga nog för dubbelsäng. Det större sovrummet har utgång till uteplats på baksidan mot gräsmattan.

Stort vardagsrum med snyggt parkettgolv och stor matsal, även denna har parkettgolv. Detta går vid behov att göra om till ett sovrum.

Bra badrum med wc, handfat och dusch. Badrummet har golvvärme.

I källaren finns först en nedre hall/gillestuga samt tvättstuga, fd pannrum samt ett hobbyrum som vid behov kan göras om till hobbyrum. Dessutom finns en matkällare, förråd samt ett stort garage med plats för 1 bil samt exempelvis verkstadsmöjlighet.

Det är möjligt att inreda vinden med två extra små rum exempelvis för barn då dessa har fönster.

Dokument (pdf)

Flensvägen 13, Hälleforsnäs Bes.pdf Flensvägen 13, Hälleforsnäs ED.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Mellösa-Näs 7:33, Flen kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 89 kvm, biarea 93 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 2-30 sovrum.

Tomt

Grönskande tomt med gräsytor och träd- och buskväxtlighet. Det finns flera fina fruktträd, bland annat äpplen och plommon. I trädgården finns det ett växthus, en liten lekstuga samt ett förråd för trädgårdsutrustning.
Storlek: 1 471 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Övrigt: 1947
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilationsinspektion: 2018-09-18
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Uppvärmning med bergvärmepump.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump

Internet

Internet genom bredband

Uteplats

Stor uteplats på baksidan och inglasad altan på framsidan.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

32 000 SEK varav:
Uppvärmning: 13 000 SEK
Försäkring: 3 500 SEK
VA: 6 500 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
Elektricitet: 7 000 SEK
Observera att driftskostnader är individuella och kan variera beroende på familjesammansättning, personliga val och förbrukning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 597 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 438 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 159 000 SEK.
Värdeår: 1957
Skatt/avgift: 4 478 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Brunn, 04-IM3-47/279.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Brunn
Nyttjanderätt Transformatorstation
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2000-12-20) Byggnadsplan (1943-07-02)

Pantbrev

10 st om totalt 1 105 000 SEK

Renoveringar

1979

Vägbeskrivning

Adressen hittas enkelt i samtliga digitala adress-system.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy