Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Postgatan 3A, Åstorp
Typ
Radhus
KVM
104 kvm, biarea 9 kvm
Tomt
155 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Friköpt radhus på bästa läge i Hyllinge. Närhet till bussförbindelser, skolor och matbutiker.

FÖRBESIKTIGAT & FÖRSÄKRAT!
Låt oss presentera detta friköpta radhus på bästa läge i Hyllinge. Gångavstånd till busshållplats, matbutiker, skolor 0-9 samt grönområden. Ett klockrent boende för köparen som vill ha ett bekvämt och tryggt boende!

Vi välkomnas in till etta renoverat och charmigt boende fördelat på två plan (+ inredd vind för gott om förvaring). På entréplan finner vi ett fullutrustat kök från 2013 med riktigt trevliga materialval och med ett praktiskt grovkök i anslutning. På samma våningsplan finner vi även ett helkaklat badrum från 2018 samt ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och större matplats. Från vardagsrummet når vi uterummet som erbjuder en lyxig jacuzzi. Tar vi en trappa upp från hallen så kommer vi till övervåningen, här finner vi tre bra sovrum, varav det ena större övriga två, en klädkammare som nås från hallen samt ett badrum från 2014 med en mindre bastu installerad. Nuvarande ägare har byggt en trappa upp till vinden, där man har isolerat och inredd vinden till en klockren yta för gott om förvaring. Radhuset är i genomgående bra skick, vilket innebär att för nästa köpare är det bara att flytta rakt in och börja trivas!

Här bor man i ett familjärt och tryggt område med stora fördelar. Hyllinge är en växande tätort med närhet till E4/E6. För pendlaren finns det goda och praktiska förbindelser med både bil och buss till dom större grannkommunerna. Hyllinge Köpcenter med ett flertal matbutiker ligger i nära anslutning och löser dom dagliga inköpen. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy