Länk kopierad!
Besiktigad & försäkrad

Visningar

tors 20 jun 16:00 - 16:30
Anmälan görs via annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!
sön 23 jun 14:30 - 15:00
Anmälan görs via annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Postgatan 3A, Hyllinge
Typ
Radhus
KVM
104 kvm, biarea 9 kvm
Tomt
155 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Friköpt radhus på bästa läge i Hyllinge. Närhet till bussförbindelser, skolor och matbutiker.

FÖRBESIKTIGAT & FÖRSÄKRAT!
Låt oss presentera detta friköpta radhus på bästa läge i Hyllinge. Gångavstånd till busshållplats, matbutiker, skolor 0-9 samt grönområden. Ett klockrent boende för köparen som vill ha ett bekvämt och tryggt boende!

Vi välkomnas in till etta renoverat och charmigt boende fördelat på två plan (+ inredd vind för gott om förvaring). På entréplan finner vi ett fullutrustat kök från 2013 med riktigt trevliga materialval och med ett praktiskt grovkök i anslutning. På samma våningsplan finner vi även ett helkaklat badrum från 2018 samt ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och större matplats. Från vardagsrummet når vi uterummet som erbjuder en lyxig jacuzzi. Tar vi en trappa upp från hallen så kommer vi till övervåningen, här finner vi tre bra sovrum, varav det ena större övriga två, en klädkammare som nås från hallen samt ett badrum från 2014 med en mindre bastu installerad. Nuvarande ägare har byggt en trappa upp till vinden, där man har isolerat och inredd vinden till en klockren yta för gott om förvaring. Radhuset är i genomgående bra skick, vilket innebär att för nästa köpare är det bara att flytta rakt in och börja trivas!

Här bor man i ett familjärt och tryggt område med stora fördelar. Hyllinge är en växande tätort med närhet till E4/E6. För pendlaren finns det goda och praktiska förbindelser med både bil och buss till dom större grannkommunerna. Hyllinge Köpcenter med ett flertal matbutiker ligger i nära anslutning och löser dom dagliga inköpen. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hyllinge 3:4, Åstorp kommun.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 104 kvm, biarea 9 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 155 kvm.

Byggnadstyp

2 plan radhus

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: 2 plan radhus
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV

Kabel-tv finns.

Internet

Ansluten till Telia.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

28 150 SEK varav:
Försäkring: 4 750 SEK
Elektricitet: 7 200 SEK
Samfällighet: 16 200 SEK
I samfällighetsavgiften om 1189kr/månad ingår vatten, uppvärmning samt kostnader för sophämtning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 932 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 705 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 227 000 SEK.
Värdeår: 1990
Skatt/avgift: 6 990 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Utrymme, 1277-578.2
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Åstorp Hyllinge GA:6, Samfällighet: Åstorp Hyllinge S:13
Planbestämmelser: Stadsplan (1985-11-12)

Pantbrev

2 st om totalt 1 300 000 SEK

Övrigt

Ej inräknade ytor; inglasat uterum samt inredd vind.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy