Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK
Adress
Verdandigatan 1, Eskilshem, Eskilstuna
Typ
Friliggande villa
KVM
70 kvm, biarea 68 kvm
Tomt
537 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa i toppskick i centrumnära Eskilshem

Här kan du bara flytta in! Totalrenoverad villa om 70 + 68 kvm, belägen på friköpt hörntomt i centrumnära Eskilshem. Mycket tilltalande planlösning, med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning och nyinstallerade braskaminen som mittpunkt. Två sovrum på entréplan och ytterligare ett sovrum alternativt allrum i källarplan med egen ingång. Helkaklade badrum på både entréplan och källarplan, varav den ena med bastu. Genomgående neutrala och ljusa kulörer. Fräsch tvättstuga som gör tvättandet till en fröjd. Här har samtliga renoveringar nyligen utförts, så som nytt tak, ny fasad, tilläggsisolerad, nya fönster, nydränerad med isodrändränering, nyputsad grundsockel, ny altan vid entrén. Fin och behändig trädgårdstomt med ordentlig bod för förvaring. Låg driftkostnad med fjärrvärme.

Beskrivning

Entré via altanen. Välkomnande hall med plastbyggd förvaring. Klinkergolv och ljusa väggar. Till vänster ett snyggt helkaklat badrum med fönster mot trädgården som ger fint ljusinsläpp. Nya moderna fönster i alla husets rum. Badrummet har golvvärme, dusch med glasväggar, toalett, högskåp och handfat i kommod.

Vardagsrum och kök i vinkel och halvöppen planlösning med den nyinstallerade braskaminen som mittpunkt. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Ljust och fint kök med vitrinskåp. Vitt kakel ovan arbetsbänk. Utrustad med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys, ugn och microvågsugn.

Fräsch ekparkett i alla husets rum. Två ordentliga sovrum i entréplan och ett stort sovrum alternativt allrum i nedre planet. Från hallen uppe en snygg trappa ner till bostadsyta i källarplan. Alla rum i källarplan med klinkergolv och putsade väggar. Rymligt möblerbar hall och med egen ingång till källarplan. Förråd i anslutning till hall.

Stort sovrum/allrum med spotlights i nischer runt rummets innertak. Fönster i två väderstreck. Ingång till stort helkaklat badrum med bastu, dusch med glasväggar, toalett och handfat.

Rymlig tvättstuga med uppbyggt podie för tvättmaskin och torktumlare som ger bra arbetshöjd.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration-Verdandigatan1.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Notisen 10, Eskilstuna kommun.

Församling

Eskilstuna.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 70 kvm, biarea 68 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Plan och fin trädgårdstomt med inramande tujahäckar, staket och äppelträd.
Storlek: 537 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 208 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2015-04-28

TV

Tv-antenn

Internet

ADSL

Övriga byggnader

Redskapsbod

Uteplats

Trivsam uteplats vid entrén

Bilplats

Uppställningsplats för bil på uppfarten

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 700 SEK varav:
Uppvärmning: 14 300 SEK
Försäkring: 5 000 SEK
VA: 6 400 SEK
Renhållning: 2 800 SEK
Vägavgift/snö: 500 SEK
Elektricitet: 7 700 SEK
3 personer i hushållet. Obs! Energideklarationen utfördes innan huset tilläggsisolerades.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 801 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 382 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 419 000 SEK.
Värdeår: 1945
Skatt/avgift: 6 008 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1957-02-01) Tomtindelning (1945-01-25)

Pantbrev

3 st om totalt 2 227 000 SEK

Renoveringar

Nytt tak
Ny fasad
Tilläggsisolerad fasad
Ny altan
Dränering & isolering grund
Nya badrum
Nytt kök
Nya fönster
Nya ytskikt
Nytt staket
Nyinstallerad braskamin

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy