Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Norrbergavägen 69, Sturefors, Sturefors
Typ
Friliggande villa
KVM
141 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
285 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En generös dos av trivselkänsla

I natursköna och familjevänliga Sturefors kan vi nu presentera den här mycket trivsamma 1,5-plansvillan med ett eminent läge längst in på bilfri gata med skogen som närmsta granne. Här erbjuds ett boende för den stora familjen med generösa ytor och möjlighet till 5 sovrum. Nuvarande ägare har bott i huset sedan 1975 och stormtrivts sedan dag ett.

Entréplanet inrymmer två sovrum, ett rymligt kök i öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet med goda sällskapsytor. I anslutning till köket finns en tvättstuga och innanför entrén finns ett nyrenoverat duschrum. På det övre planet möts man av av ett öppet allrum med sällskapsytor. I dagsläget finns här ett sovrum, men möjlighet finns att kunna avdela till ytterligare två sovrum vid behov. Här finns även två rymliga klädkammare och ett nyrenoverat duschrum.

Huset omges av en lättskött trädgård som lämpar sig för såväl den trädgårdsintresserade som den bekväme. Baksidan har ett soligt västerläge och här finns ett väl tilltaget altandäck på trätrall där solen kan avnjutas större delen av dagen sommartid. I anslutning till huset finns ett redskapsförråd. Närheten till skogen bidrar till ett lugn och rogivande atmosfär.

Sturefors är ett mycket omtyckt bostadsområde som ligger ungefär 10 minuters bilfärd från Linköping. Härifrån finns goda buss- och cykelförbindelser in till stan. I närområdet återfinns flera förskolor och skolor (årskurs F-6). På bekvämt gångavstånd finns matbutik och kvarterskrog. I omgivningarna finns vackra skogsområden för rekreation samt badplats och idrottsanläggningar.

Detta är en kommande försäljning - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Norrberga 1:192, Linköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 141 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 285 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme

Övriga byggnader

Redskapsförråd som vetter mot baksidan.

Uteplats

Altandäck på husets baksida. Väderstreck: väster.

Bilplats

Garage i länga och fria parkeringsplatser finns på området

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 666 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 138 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 528 000 SEK.
Värdeår: 1977
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Norrberga GA:2
Planbestämmelser: Ytvattenskydd (2017-01-27) Stadsplan (1975-05-21)

Pantbrev

4 st om totalt 437 500 SEK

Renoveringar

Fönsterbyte 2011
Installation av luftvärme 2012

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy