Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knut Stangenbergs väg 23, Duvnäs utskog, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100 kvm, biarea 18 kvm
Tomt
251 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

Påkostat radhus i barnvänliga Duvnäs Utskog

Välkommen hem till ett mycket välskött och underbart radhus i två plan, attraktivt belägen i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Högt och ljust läge, trädäck på såväl fram- och baksida samt en lummig trädgårdstomt som vetter mot allmänning. Här erbjuds bland annat körsbärsträd, jordgubbsplantor och syrén. Garage och carport bekvämt beläget i anslutning till bostaden.

REDO-bostad! Öppna visningar planeras till våren - kontakta mäklare för mer information.

Väl invändigt möts du av en genomtänkt planlösning med smakfulla materialval och renoverade ytskikt. Såväl kök som badrum håller högsta kvalitet. Övre plan med kök och matplats i öppen planlösning, dubbla sovrum och badrum med badkar. En trappa ner finner du ett stort vardagsrum, ett sovrum, toalett med dusch, utrymme under trappan som används som arbetshörna samt en stor källare med tvättstuga, värmepanna och stort förvaringsutrymme. Möjlighet på nedre plan att skapa ett fjärde sovrum. Huset är välhållet med nya fönster, mekanisk ventilation, tilläggsisolerad vind och golvvärme på hela övervåningen. Låga radonvärden.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till vatten och sköna naturområden. Ta en promenerad till Kungshamns vackra semesterstugeområde eller till Kungviken alldeles vid vattnet. I området finns även Ekensdal som arrangerar allt från konferenser till festligheter, de har även en trevlig Diner Club. I nära anslutning ligger även naturreservatet Nyckelviken med underbara strövområden, motionsslingor, lantgård med djur samt Nyckelvikens Herrgård anno 1700-talet.

Ektorps Centrum är det närmaste centrumet med mataffärer, restauranger, gym och caféer. För den som önskar ett bredare utbud så ligger Nacka Forum endast en kort bil- eller bussfärd bort.

Kring Duvnäs Utskog så finns flera förskolor och skolor till exempel den populära förskolan Utskogen och grundskolan Borgvallaskolan med sann en "Bullerby"-anda. På nära avstånd finns även Skuru skola med åk F-9. Busskommunikationer i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger på nära gångavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy