Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Knut Stangenbergs väg 23, Duvnäs utskog, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100 kvm, biarea 18 kvm
Tomt
251 kvm (tomträtt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostat radhus i barnvänliga Duvnäs Utskog

Välkommen hem till ett mycket välskött och underbart radhus i två plan, attraktivt belägen i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Högt och ljust läge, trädäck på såväl fram- och baksida samt en lummig trädgårdstomt som vetter mot allmänning. Här erbjuds bland annat körsbärsträd, jordgubbsplantor och syrén. Garage och carport bekvämt beläget i anslutning till bostaden.

REDO-bostad! Öppna visningar planeras till våren - kontakta mäklare för mer information.

Väl invändigt möts du av en genomtänkt planlösning med smakfulla materialval och renoverade ytskikt. Såväl kök som badrum håller högsta kvalitet. Övre plan med kök och matplats i öppen planlösning, dubbla sovrum och badrum med badkar. En trappa ner finner du ett stort vardagsrum, ett sovrum, toalett med dusch, utrymme under trappan som används som arbetshörna samt en stor källare med tvättstuga, värmepanna och stort förvaringsutrymme. Möjlighet på nedre plan att skapa ett fjärde sovrum. Huset är välhållet med nya fönster, mekanisk ventilation, tilläggsisolerad vind och golvvärme på hela övervåningen. Låga radonvärden.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till vatten och sköna naturområden. Ta en promenerad till Kungshamns vackra semesterstugeområde eller till Kungviken alldeles vid vattnet. I området finns även Ekensdal som arrangerar allt från konferenser till festligheter, de har även en trevlig Diner Club. I nära anslutning ligger även naturreservatet Nyckelviken med underbara strövområden, motionsslingor, lantgård med djur samt Nyckelvikens Herrgård anno 1700-talet.

Ektorps Centrum är det närmaste centrumet med mataffärer, restauranger, gym och caféer. För den som önskar ett bredare utbud så ligger Nacka Forum endast en kort bil- eller bussfärd bort.

Kring Duvnäs Utskog så finns flera förskolor och skolor till exempel den populära förskolan Utskogen och grundskolan Borgvallaskolan med sann en "Bullerby"-anda. På nära avstånd finns även Skuru skola med åk F-9. Busskommunikationer i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger på nära gångavstånd.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar Tomtkarta.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 17:12, Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 100 kvm, biarea 18 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt om 251 kvm som gränsar mot allmänning. Här finns bl.a. äppelträd, körsbärsträd, syrén, vinbärsbuskar och krusbärsbuskar.
Storlek: 251 kvm.

Tomträttsavgäld

Tomträttsavgäld/år: 24 400 SEK/år.

Byggnadstyp

1-plans radhus med souterrängkällare

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Byggnadstyp: 1-plans radhus med souterrängkällare
Grundläggning: Souterrängkällare på betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Bjälklag: Betong
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme (ingår i samfällighet)

TV

Kabel-tv från Telenor (Tv Flex) ingår i samfällighetsavgiften. Kan utökas på egen bekostnad.

Internet

Bredband från Ownit (100 Mbit/s) ingår i samfällighetsavgiften. Kan utökas på egen bekostnad.

Uteplats

Träbelagd uteplats på framsidan, läge sydost.
Stor altan på baksidan, läge nordväst.

Bilplats

Garage och carport i anslutning till bostaden.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

47 658 SEK varav:
Försäkring: 6 000 SEK
Renhållning: 1 458 SEK
Elektricitet: 6 000 SEK
Samfällighet: 34 200 SEK
I samfällighetsavgiften ingår värme, vatten, renhållning/snöröjning, bredband samt kabel-TV. Uppvärmningskostnaden stäms årsvis av mot snittförbrukningen i samfälligheten där en överförbrukning debiteras och en underförbrukning ger pengar tillbaka.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.


Övriga kostnader:
Tomträttsavgäld/år: 24400 SEK. Beloppet är avdragsgillt med 30% på samma sätt som ränteutgifter.
Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 125 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 068 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Tomträtt.
Markvärde: 2 057 000 SEK.
Värdeår: 1968
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1970-12-31)

Pantbrev

15 st om totalt 2 832 660 SEK

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy