BesiktigadBesiktigad

Visningar

tis 22 jan 17:30 - 18:00
Visning. Hjärtligt välkomna!
Pris
8 350 000 SEK / utgångspris
Adress
Bergstigen 5, Stuvsta Centrum, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
225 kvm, biarea 36 kvm
Tomt
1 540 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Livskvalité i hjärtat av Stuvsta

För den kräsne bostadsletaren kan vi nu stolt presentera en fullträff!

I hjärtat av Stuvsta på lugn återvändsgata finner vi denna genomgående välskötta familjevilla som nu är till salu. Vi finner bland annat ett fantastiskt vardagsrum med anslutning till inglasat uterum, högklassigt och påkostat badrum med bastu, stilrent kök med separat matplats, 3-4 sovrum samt garage och stor trädgårdstomt.

Läget, skicket, planlösningen, tomten, allt behöver upplevas på plats!

Ett hem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Rymlig hall med parkettgolv, plats för avhängningsytor samt vacker täljstenskamin som central punkt. Från hallen finns även anslutning till rymligt förråd.

--- Praktisk tvättstuga med duschhörna, tvättbänk samt tvättmaskin (Bosch -08) och torktumlare (Bosch -08). Här finns även direktanslutning till garaget men också till förråd och pannrum.

--- Sovrum/biorum med parkettgolv och anslutning till baksidan.

--- Rum med parkettgolv och goda förvaringsytor i form av 2 skjutdörrsgarderober.

--- Högklassigt och smakfullt badrum med klinker och underliggande golvvärme, vägghängd toalett, tvättställ, gediget badkar, extra bred duschhörna, snyggt inredd bastu samt vidare anslutning till en Jacuzzi utomhus (Jacuzzi J375).

MELLANPLAN:

--- Ett fantastiskt vardagsrum med vackert enstavsparkett, fönster åt flera väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp, plats för större soffgrupp samt vidare anslutning till såväl inglasat uterum som kök och matsal.

--- Stilrent kök med slitstarkt Amticogolv, fönster ovan arbetsbänken, matplats för 6 personer samt moderna vitvaror i form av spishäll (-15), inbyggd varmluftsugn/micro (-15), fläkt (-15), kyl och frys (-15), integrerad diskmaskin (-10) samt inbyggd kaffemaskin (-18).

--- Stort inglasat uterum med hög mysfaktor. Klinker med underliggande golvvärme, plats för större matmöbel samt vidare anslutning till den härliga utplatsen på baksidan.

--- Separat WC med toalett och tvättställ.

ÖVRE PLAN:

--- Allrum/sovrum med plankgolv och vidare anslutning till ytterligare 2 bra sovrum med plankgolv och med varsin tillhörande skjutdörrsgarderob och underbara fönsterpartier.

Dokument (pdf)

Planritningar A12075 LEOPARDEN 14 BERGSTIGEN 5 HUDDINGE.pdf A11954 leoparden 14 bergstigen 5 huddinge 865948-deklaration.pdf Slutbesked.Pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Leoparden 14, Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.9%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 225 kvm, biarea 36 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Till stor del plan och lättskött trädgårdstomt där stora delar består av plana gräsytor med fruktträd som äppelträd och körsbärsträd.
Storlek: 1 540 kvm.

Byggnadstyp

2 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Byggnadstyp: 2 ½ plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Mursten/trä
Bjälklag: Betong/trä
Fasad: Trä (målat -18)
Tak: Betongpannor (-98)
Fönster: 2-glas med energiglas +3-glas övervåning
Ventilation: FTX-ventilation
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. (Avloppstammar bytta från hus till tomtgräns).
Övrigt: * Påkostat larmsystem med kameraövervakning och detektorer för brandlarm.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme (-09) med borrdjup 185m

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Fint växthus om ca 6 kvm.

Uteplats

Stor trädäckad uteplats med gott om plats med såväl solstolar som annan möblering. Här finns möjlighet att följa solens alla timmar och njuta av sena sommarkvällar i goda vänners lag.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

34 500 SEK varav:
Uppvärmning: 29 000 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 2 500 SEK
I uppvärmningskostnaden (24.000 kWh) ingår även hushållsströmmen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 764 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 716 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 048 000 SEK.
Värdeår: 1938
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM7-54/646.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning Mm
Planbestämmelser: Detaljplan (1989-09-07)

Pantbrev

11 st om totalt 6 375 000 SEK

Övrigt

Bergstigen 5 är centralt beläget i hjärtat av Stuvsta centrum. I centrum finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum. Buss går även till Högdalen med tunnelbanans gröna linje.

Stuvsta centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, gym, konditori, spelbutik/kiosk, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

Inom kortare promenadavstånd finns Skeppsmyreparken. En mycket vacker park för såväl yngre som äldre med spännande lekställningar, basketplan, fotbollsplan och sittplatser där man kan fika med sina nära och kära.

Åt andra hållet från parken finns Björkängshallen samt sjön Trehörningen med vackra promenadstråk.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Huddinge erbjuder skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Det finns sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter