Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mantalsgatan 44, Lambohov, Linköping
Typ
Kedjehus
KVM
140 kvm, biarea 9 kvm
Tomt
336 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt radhus i attraktiva Lambohov

Varmt välkommen till Mantalsgatan 44, ett modernt radhus med byggt 2008. Huset erbjuder öppen planlösning, generösa ljusinsläpp och en väl tilltagen takhöjd på övervåningen. Entréplanet utgörs av en hall med bra förvaring och avhängning i skjutdörrsgarderob, modernt kök med matplats med utrymme för 6-8 personer, helkaklat duschrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, sovrum samt stort vardagsrum med utgång till altanen och trädgården. Övervåningen fördelas på allrum, tre sovrum i bra storlekar, helkaklat badrum samt klädkammare. Baksida med behändig gräsmatta och uteplats. Framsida med plattlagd uteplats. Carport och uppfart med plats för två bilar.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område som har det mesta som du kan önska. I närområdet i Lambohov finner du flertalet skolor, förskolor, närbutik och restaurang. Promenadavstånd till Djurgårdens centrum med all form av bekvämligheter, såsom stormarknad, systembolag, apotek, gym och restaurang. Lambohov är ett levande område för alla åldrar med ett stort serviceutbud samt närhet till grönområden samt skogarna kring Tinnerö Eklandskap och Slaka. Goda kommunikationer in till Linköpings stadskärna, oavsett om du väljer att transportera dig med cykel, lokaltrafik eller bil.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ishalkan 15, Linköping kommun, Skattesats 32.4%.

Församling

Slaka.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 140 kvm, biarea 9 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 336 m² (friköpt).
Storlek: 336 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Grundläggning: Platta på mark
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV

Fiber.

Internet

Fiber.

Bilplats

Carport samt uppfart.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

31 963 SEK varav:
Uppvärmning: 12 346 SEK
Försäkring: 5 649 SEK
VA: 6 296 SEK
Elektricitet: 5 672 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 206 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 469 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 737 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Ishalkan GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2005-09-29)

Pantbrev

1 st om totalt 2 450 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy