Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bronsgjutaregatan 40, Kannebäck, Västra Frölunda
Typ
Radhus
KVM
104 kvm
Tomt
168 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Barnfamiljidyll i ett toppenområde. Läckert renoverat kök, bra planlösning och möjlighet att inreda förrådet för att få ytterligare boyta. Härlig trädgård i sydvästläge med utsikt över området. Tio minuter med cykel till sköna bad och promenadavstånd till Frölunda Torgs Köpcentrum. Skolor och förskolor i närheten. Mysig miljö för barn att få växa upp i med lekplats ett stenkast bort och kohage på andra sidan vägen.

Beskrivning

Välkommen till ett jättemysigt radhus med en bra planlösning. I hallen har ni plats för att hänga kläder vid entrén och i en garderob. Vitmålade väggar och snyggt granit keramik golv. Från hallen finns det en ingång till förrådet som är stort och rymligt. Här finns möjlighet att få ytterligare boyta med ännu ett sovrum/tv-rum om så önskas.

Till höger i hallen finner ni det stilrent renoverade köket. Vit köksinredning med metallbeslag, stänkskydd i likadant läckert granitkeramik som golvet i hallen och med en matchande arbetsbänk. Här finns även ett barbord som är inbyggt i köksinredningen med utsikt mot entrésidan av huset. Köksutrustningen består av side by side kyl/frys, ugn, induktionshäll, mikro med kombinerad ugn och diskmaskin.

I hallen finns också tvättstugan. Här finns en tvättmaskin, tvättbänk och en tvättho. Vitmålade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Bredvid tvättstugan finns gästtoaletten. Här finns en toalett och handfat. Det är det helkaklade väggar med snygga detaljplattor och klinkergolv.

Vardagsrummet är stort, rymligt och har gott om ljusinsläpp efter då det är en hel väggsida med fönster. Detta rum har plats för både soffgrupp och matplats. Vitmålade väggar/ fondtapet och ett vackert fiskbensparkettgolv.

Från vardagsrummet når ni den härliga trädgården med rätt sydvästläge. Här har ni det bästa solläget med sol hela dagen och kvällen. Grönskande trädgård med både altan och gräsmatta.

En trappa upp finner ni sovrum 1. Detta rum passar utmärkt som föräldrasovrum. Här har ni utgång till balkongen som har samma fina sydvästläge som trädgården. Målade väggar och laminatgolv.

Balkongen har plats för litet bord med två stolar och har mysig utsikt över området.

Sovrum 2 finns bredvid sovrum 1 och har också utgång till balkongen. Det här rummet passar bra som barnrum. Det finns plats för såväl säng som skrivbord. Från detta rum når ni en klädkammare för förvaring. Målade väggar och laminatgolv.

På den här våningen har ni också en klädkammare till förvaring.

Badrummet har vitkaklade väggar med en sandfärgad detaljbård och sandfärgat klinkergolv. Här finns ett takkupol som sprider ett härligt dagsljus. Utrustningen består av toalett, dusch med glasdörrar, handfat med kommod.

Sovrum 3 är ett extra stort rum eftersom att det har slagits ihop med sovrum 4.Om ni behöver ytterligare sovrum kan ni enkelt sätta upp en vägg och dörr. I dagsläget passar detta rum utmärkt som ett allrum, TV- rum mm. Målade väggar och laminatgolv.

Övrigt

Bronsfyndsgatan ligger i ett attraktivt radhusområde som har nära till det mesta! I området finns det både radhus och fristående hus. Mitt i radhusområdet finns en mysig grönyta med lekplats där barnen kan springa runt och leka. Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir. Härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser. Ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Alldeles intill finns Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre fortidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel

Längs kusten ligger flera friluftsbad som är välkända för göteborgarna. De största har ni i Askim, Hovås och på Stora Amundön. Längs kusten finns även flera hamnar för fritidsbåtar. Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer.

Förutom de naturmiljöer vi beskrivit finns i Askim också en Sim- och sporthall och gym. Sim- och sporthallen har kompletterats med en föreningsanläggning som heter Rackethallen och med en innebandyhall.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Önnered 15:6, Göteborg kommun.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 104 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 168 kvm.

Tomträttsavgäld

Tomträttsavgäld/år: 10 420 SEK/år.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1963
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Krypgrund och platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Papp
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

32 337 SEK varav:
Uppvärmning: 12 660 SEK
Försäkring: 4 200 SEK
VA: 3 415 SEK
Renhållning: 2 982 SEK
Elektricitet: 5 300 SEK
Samfällighet: 3 780 SEK
I samfällighetskostnaden ingår garage och kabel TV.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.


Övriga kostnader:
Tomträttsavgäld/år: 10420 SEK. Beloppet är avdragsgillt med 30% på samma sätt som ränteutgifter.
Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 499 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 152 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Tomträtt.
Markvärde: 1 347 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Önnered GA:8, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Önnered GA:9
Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

Pantbrev

10 st om totalt 1 960 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy