Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 395 000 SEK
Adress
Vindarnas Väg 28, Tallboda, Linköping
Typ
Villa
KVM
129 kvm, biarea 156 kvm
Tomt
972 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välutrustat hus i fantastisk skick!

Varmt välkommen till Vindarnas Väg 28 och detta välutrustade hus vars ytskikt nyligen bytts ut och all utrustning är helt ny. Den här bostaden har öppna ytor som skapar möjlighet till umgänge.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och trevlig hall med hatthylla, inbyggda garderober och golvvärme. Längre in finns ett rymligt, härligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, modernt och öppet kök. Badrummet är stort och fräscht med toalett, duschvägg, handfat, kommod, badrumsskåp och spotlights. På hela övervåningen finns golvvärme samt i biorummet och badrummet i källaren.

Tomten som huset står på är stor, lättskött och härlig med många soltimmar. Här samlas man gärna på den stora, underbara och insynsskyddade  terrassen med sol hela eftermiddagen och kvällen, gott om plats för matbord och soffgrupp. Dessutom erbjuder detta boende en stor och uppvärmd pool!


I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, skola samt förskola, vackra promenadstråk och motionsspår, fotbollsplan samt restaurang. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Tallboda!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och trevliga hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla, inbyggda garderober och golvvärme.

Kök
Det stora, moderna och öppna köket har vita väggar och klinkergolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, köksö, bänkskiva i sten och vita skåpluckor.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett rymligt, härligt och lättmöblerat rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från köket når du husets master bedroom ? ett stort och harmoniskt rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort och trevligt sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och har ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett stort sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Detta rum med vita väggar och mörkt golv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort och fräscht badrum med toalett, duschvägg, handfat, kommod, badrumsskåp, golvvärme och spotlights. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta stora och påkostade badrum har väggar i vitt kakel och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.

Uteplats
Stor, underbar och insynsskyddad terrass som nås från vardagsrummet och köket. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen, pool och plats för matbord och stolar.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är stor och väldisponerad och utrustad med torktumlare, stora skåp och arbetsbänk.

Hobbyrum
I huset finns även ett stort och lättmöblerat hobbyrum med lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och plats för hemmabio.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med gott om förvaringsytor och hyllplan.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Åby 16:4, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 129 kvm, biarea 156 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Tomtarea 972 m² (friköpt).
Storlek: 972 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 906 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 058 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 848 000 SEK.
Värdeår: 1967
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1961-12-13) , Ändring av detaljplan (2013-02-27)

Pantbrev

9 st om totalt 2 600 000 SEK

Renoveringar

2015:
indragen fiber
byte av alla fönster, balkongdörr, skjutpartier och ytterdörrar.
renovering badrum källare
byte av golv i kök
ny kyl o frys
installation av pooltak
installation av pliséer på alla fönster

2016:
renovering av hela källaren
renovering av pannrum + tvättstuga
installation av kameraövervakning utomhus
installation av eldstad i biorum
mätning av radon
byte av alla innerdörrar
renovering vardagsrum och hall
byte av alla strömbrytare och eluttag
dränering

2017:
Plantering av nya häckar fram o baksida
Asfaltering + stensättning runt huset
Renovering badrum och sovrum övervåning
Målning av fasad
Bygge av extra förråd (friggebod)
installation av golvvärme övervåning + biorum i källaren
installation av öppningsbart skorstensskydd

2018:
installation av markis till skjutpartierna
installation av myggnät i sovrum o balkongdörr

2019-11:
byte av garagetak

2020:
byte av tvättmaskin o torktumlare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy