Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Algatan 8, Muskö, Muskö
Typ
Friliggande villa
KVM
145 kvm
Tomt
2 018 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad tvåplansvilla på fantastiska Muskö

Anebyhus Ekonomen 145 är ett välplanerat tvåplanshus. Möjligheternas hus för den stora familjen. Välj mellan fler sovrum eller stora öppna umgängesytor. Här kan ni skapa fem sovrum i två plan eller kanske två extra stora allrum/vardagsrum. På fin tomt med kommunalt V/A bor du här med ett stenkast till kommunikationer samt närhet till havet och naturen.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna eller Martin Björshammar på Anebyhusgruppen på tel 076-394 61 13 eller martin.bjorshammar@anebyhusgruppen.se för mer information.

Beskrivning

Entrévåningen är planerad för att skapa gemenskap och mysiga hemmakvällar. Stig in i hallen, stuva undan ytterkläderna i den praktiska entrén. På övervåningen finns det gott om plats för både sovrum och allrum där barnen kan spela spel och ta det lugnt. Det stora sovrummet har en praktisk klädkammare och från allrummet på övervåningen får ni dessutom fin utsikt över trädgården. 145 kvm som kan fördelas ut på upp till 7 rum och kök varav 5 möjliga sovrum. Två duschrum.

Standarden i Ekonomen-hus är genomtänkt och funktionell in i minsta detalj, med kök- och badrumsinredning från IKEA, golv från Tarkett, fönster från Elitfönster och dörrar från NorDan och Dooria för att nämna några exempel.
Men för att ni ska kunna sätta er egen prägel på det ert nya hus har ni flera valmöjligheter, se Anebyhus hemsida för mer info.

I pris ingår färdigt hus, anslutande väg, eget VA och planerad tomt samt markarbete under grund. Lagfart och pantbrevskostnader tillkommer. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Dokument (pdf)

Planritningar Planlösning Ekonomen 1. Ekonomen katalog Generell Leveransbeskrivning Ekonomen Entreprenadbeskrivning Totalentreprenad

Länkar

Husinformation Ekonomen 145

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ludvigsberg 5:42, Haninge kommun, Skattesats 32.84%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 145 kvm.
Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

7 rum, varav 3-5 sovrum.

Tomt

Tomtarea 2 018 m² (friköpt). Fin utsikt över öppna åkermarker.
Storlek: 2 018 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiförbrukning: 38 /per kvm (atemp) och år

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Värdeår: 2018

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Officialservitut Vatten och Avlopp
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Nyttjanderätt Tele, Nyttjanderätt Tele

Övrigt

KOMMUNIKATIONER:
På under 60 minuter åker du med bil från Stockholm city samt 1,5 timme från Stockholm city till Muskö med pendeltåg till Ösmo och buss till Skarpavägen Muskö I Ösmo finns affärer, bank, simhall och Körunda golfklubb.

NATUR & SPORT:
Muskö erbjuder både bad-, fiske-, och båtliv men även skogspromenader och vandringar i fin ängs- och kulturmiljö. Vid Muskö skola finns fina motionsspår och utegym.
Varje sommar hålls Muskö-loppet.
Det finns många små grusvägar att cykla, springa eller gå på.

ÖVRIGT:
På Muskö finns även lanthandel samt sjökrog med kiosk och sjömack vid Mickrums brygga.
Muskö Hembygdsförening är aktiv och anordnar kulturkvällar med utställningarmusik och teater. Även en stor årlig loppis anordnas i skolan.

MED BÅT:
Med egen båt har man ett fantastiskt utgångsläge för dagsutflykter och längre turer till t.ex Nåttarö, Rånö, Utö och Ålö i skärgårdens yttersta havsband. Här finns all upptänklig service, fantastiska sandstränder med kristallklart vatten, populära skärgårdskrogar och så klart fina fiskevatten.
Längs Nynäshamns hamnstråk finns ett stort utbud av mysiga restauranger och fik av olika slag. Bland de röda små hamnbodarna fyndas lokala läckerheter t.ex. från Nynäs rökeri

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy