Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vaxkakevägen 8, Fullersta / Vistaberg, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
153 kvm
Tomt
488 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd livskvalitet i populärt kvarter

För den kräsne bostadssökaren kan vi nu presentera en nybyggd och toppmodern familjevilla längst in på lugn återvändsgata. Hela huset genomsyras av ljus och kvalité med genomtänk planlösning likväl som läcker inredning av skandinavisk design. Vi finner 2 kaklade och smakfullt inredda badrum, 3 bra sovrum med möjlighet till fler, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Carport, stort trädäck med gott om plats för möblering samt plan trädgårdstomt med skyddat läge.

Vattenburen golvvärme i hela huset.

Beläget nära såväl skola, lekplats och centrum som till natur och härliga motionsspår.

Ett hem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

Genomgående fina trägolv förutom hall och badrum där det är klinkergolv.

Redan i entrén får man en känsla av modern kvalitet och design.

--- Ljus, stilren och luftig hall med vackert, keramiskt stengolv, spotlights i taket, plats för klädhängare, platsbyggd sittbänk, öppet in mot såväl kök som vardagsrum samt goda förvaringsmöjligheter i form av 6 garderober och förrådsutrymme under trappan.

--- Fantastiskt kök med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp, matplats för 6 personer samt underbart socialt kök med såväl goda arbetsytor som utrymmen för socialt umgänge runt matlagningen. En underbar samlingsplats för trevligt umgänge genom den stora bänkskivan i sten från Silestone, by Cosentino. Från köket finns dessutom två olika anslutningar till trädäckade uteplatsen vilket förlänger köket sommartid. Moderna vitvaror från Miele i form av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn/micro, dubbla kombinerade kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

--- Mysigt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot baksidan, plats för såväl soffgrupp som läshörna samt vidare anslutning ut till trädäckad uteplats på baksidan.

--- Kaklat och smakfullt inrett badrum med klinkergolv, kaklade/målade väggar, toalett, tvättställ samt duschhörna.

ÖVRE PLAN:

Även övre plan består genomgående av trägolv förutom badrum som har klinkergolv.

--- Underbart allrum med fönsterparti från golv till tak och plats för soffgrupp. Det här rummet kan även omvandlas till ytterligare ett sovrum om behov finns.

--- Mysigt sovrum med vackert trägolv och fönster ut mot baksidan.

--- Bra sovrum med vackert trägolv, fin utsikt ut över carportens Sedum tak samt plats för såväl säng som annan möblering.

--- Rymligt och trivsamt sovrum med fönster från golv till tak samt egen klädkammare.

--- Helkaklat, stort och fint badrum med klinkergolv, toalett, dubbla tvättställ, såväl dusch som badkar samt separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vaxkakan 1, Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 153 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Helt plan och lättskött trädgårdstomt om 488 m² (friköpt) med planterad häck runt tomten som skapar ett trevlig inramning.
Storlek: 488 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: ProtanSE 1,2 (takduk)+sedumtak
Fönster: 3-glas (alla stora fönsterpartier öppningsbara)
Ventilation: Mekanisk ventilation med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme, Frånluftsvärmepump (Nibe F750)

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till carporten om ca 4,5 kvm.

Bilplats

Carport samt uppfart med plats för ytterligare bilar.

Uteplats

Stor trädäckad uteplats som sträcker sig runt hela huset. Gott om plats för såväl solstolar som andra sittgrupper för trevligt umgänge i goda vänners lag.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

22 800 SEK varav:
Uppvärmning: 18 000 SEK
VA: 2 800 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsströmmen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 932 000 SEK (fastställt avseende år 2017) varav byggnadsvärde 1 929 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 003 000 SEK.
Värdeår: 2016

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2014-11-10)

Pantbrev

2 st om totalt 4 345 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter