Budgivning pågår

Visningar

sön 22 jul 13:00 - 13:30
Anmälan krävs! Omar.Akkache@skandiamaklarna.se / 073-3867474. Varmt välkommen!
Pris
3 495 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Rusthållsgatan 3A, Miatorp, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
146 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
526 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevilla med insynsskyddad tomt och närhet till Råå strand!

Nu finns möjligheten för nästa ägare att flytta rakt in till detta inflyttningsbara huset på Rusthållsgatan 3A, Miatorp! Huset är byggt 1982 och har genom åren fått en delvis ändrad planlösning för att hänga med i moderniseringen. Huset är byggt i 1,5-plan där bottenplan erbjuder stort kök med köksö och matsal. Vardagsrum med dörr ut till trädgården samt ett sovrum som går att öppna upp för den som önskar ett större vardagsrum. Här har vi dessutom ett helkaklat badrum samt ett rymligt grovkök. På andra våningen finner vi tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt allrum för en perfekt familjekväll samt ett helkaklat badrum. Perfekt hus för familjen!

Här bor du i utkanten av Miatorp och med gångavstånd till Råå strand. I närområdet finns ett flertal mataffärer, skolor/dagis från 0-9 samt träningsanläggning. I anslutning till huset har vi både garage och förråd samt plats för två bilar vid uppfarten. Insynsskyddad tomt!

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Beskrivning

BOTTENPLAN
KÖK
Praktiskt och stilrent kök med köksö, vita luckor och mörkare bänkskiva. Köket är utrustat med: kyl/frys, spis/ugn samt köksfläkt. Från köket når vi grovköket som är utrustat med tvättmaskin/torktumlare. Plats för större matbord 6-8 personer i anslutning till köket.

VARDAGSRUM
Normalt vardagsrum med dörr ut till trädgården. Rummet har tidigare varit betydligt större men nuvarande ägare har valt att dela upp rummet för att få till ett sovrum på bottenplan, detta går självklart att återställa. Här ryms en normal soffgrupp.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusbrun klinker på golvet och delvis vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna, vask, spegel, wc samt förvaringsskåp.

SOVRUM
På bottenplan finns ett sovrum med plats för en större dubbelsäng samt eventuellt förvaringsgarderober.

OVANVÅNING
SOVRUM x3
Tre stora sovrum med gott om plats för både säng och skrivbord. Klädkammare i två av rummen.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusbrun klinker på golvet och delvis vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med vask, wc, spegel samt en skön jacuzzi.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Rusthållsgatan 3A.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Pumpan 12, Helsingborg kommun, Raus församling. Skattesats 32.17%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 146 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 526 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad.
Storlek: 526 kvm.
Typ: Insynsskyddad

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1982
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Betong/Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV

Kabel-TV finns.

Internet

Indraget fiber.

Bilplats

Garage finns. Plats för två bilar bakom varandra utanför garaget. Gratis parkeringsmöligheter i närheten av huset.

Uteplats

Trädgård med delvis trädäck.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 374 SEK varav:
Uppvärmning: 13 750 SEK
Försäkring: 3 504 SEK
VA: 3 542 SEK
Renhållning: 2 628 SEK
Elektricitet: 3 950 SEK
Antalet personer har varierat i hushållet. Detta är dock ett uträknat snitt av säljaren vi 4 personer i hushållet.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 194 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 498 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 696 000 SEK.
Värdeår: 1982
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1980-09-17) Stadsplan (1954-05-13)

Pantbrev

6 st om totalt 2 440 750 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter