Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rusthållsgatan 3A, Miatorp, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
146 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
526 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Familjevilla med insynsskyddad tomt och närhet till Råå strand!

Nu finns möjligheten för nästa ägare att flytta rakt in till detta inflyttningsbara huset på Rusthållsgatan 3A, Miatorp! Huset är byggt 1982 och har genom åren fått en delvis ändrad planlösning för att hänga med i moderniseringen. Huset är byggt i 1,5-plan där bottenplan erbjuder stort kök med köksö och matsal. Vardagsrum med dörr ut till trädgården samt ett sovrum som går att öppna upp för den som önskar ett större vardagsrum. Här har vi dessutom ett helkaklat badrum samt ett rymligt grovkök. På andra våningen finner vi tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt allrum för en perfekt familjekväll samt ett helkaklat badrum. Perfekt hus för familjen!

Här bor du i utkanten av Miatorp och med gångavstånd till Råå strand. I närområdet finns ett flertal mataffärer, skolor/dagis från 0-9 samt träningsanläggning. I anslutning till huset har vi både garage och förråd samt plats för två bilar vid uppfarten. Insynsskyddad tomt!

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy