Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Öringhamnsvägen 42, Brevik, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
46 kvm
Tomt
3 740 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välkommen till Blueberry hill, en riktig skärgårdsidyll med hela två gäststugor och direkt närhet till skärgård och egen bryggplats med segelbåtsdjup.

Med trappor upp från Öringhamnsvägen kommer du till tystnad och ljus. Omslutet av skog, berg och lummig natur i fantastisk skärgårdsmiljö hittar du denna trivsamma fastighet i etager bebyggd med flera småhus i klassisk skärgårdsstil: röda med vita knutar.

Det största huset, själva boningshuset är 48 kvm stort, välskött och inrett med fina, milda färger. Här finns ett trivsamt vardagsrum som självklart har en kamin som skapar extra mysfaktor och värme. Vidare ett duschrum med duschkabin, tvättställ och förbränningstoalett. Köket är, för ytan, rymligt med matplats för 4-6 personer framför fönster. Önskar man äta måltiden ute finns altandörr ut till plan gräsmatta och stenlagd uteplats. Allt i soligt läge.
Huset har i dagsläget ett sovrum men önskar man så kan man konvertera om det till två, vilket har funnits tidigare.

Vidare finns hela två gästhus på tomten med plats för många gäster.

Trappa upp till första etaget med den mindre gäststugan, inredd med sovrum och altan utanför med härlig utsikt ned över tomten och ut över över Erstafjärden/Ägnöfjärden med Ingarö i bakgrunden.

Ytterligare lite högre upp på tomten finns ett nybyggt större gästhus på 30 kvm med två separata ingångar till två olika sovrum. Ett rum i mitten med kyl och möjlighet för förvaring sammanbinder de två rummen. Här finns också ingång till toalett (torrklosett).
Även härifrån en hänförande vy från den stora trädäckade altanen.

På några få minuter tar du dig till havet tar du dig snabbt ner till både badklippor, sandstrand och bryggor. Här finns även möjlighet att överta en eftertraktad båtplats med segelbåtsdjup (ca: 350 meter från huset).

Parkering för två bilar vid vägen, trappa och praktiskt eldriven räls för transport upp av tyngre saker.
Förrådsbyggnad.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy