Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Öringhamnsvägen 42, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
46 kvm
Tomt
3 740 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Denna bostad är en REDO-bostad och kommer snart till försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen upp till denna ostörda lilla oas med direkt närhet till skärgård, badplats och bryggplats!
Trappa upp från Öringhamnsvägen. Omslutet av skog, berg och lummig natur i fantastisk skärgårdsmiljö hittar du denna trivsamma fastighet i etager bebyggd med flera småhus i klassisk skärgårdsstil: röda med vita knutar.

Det största huset, själva boningshuset är 48 kvm stort, välskött och inrett med fina, milda färger. Här finns ett trivsamt vardagsrum som självklart har en kamin som skapar extra mysfaktor och värme. Vidare ett duschrum med duschkabin, tvättställ och förbränningstoalett. Köket är, för ytan, rymligt med matplats för 4-6 personer framför fönster. Önskar man äta måltiden ute finns altandörr ut till plan gräsmatta och stenlagd uteplats. Allt i soligt läge.
Huset har i dagsläget ett sovrum men önskar man så kan man konvertera om det till två, vilket har funnits tidigare.

Vidare finns hela två gästhus på tomten med plats för många gäster.

Trappa upp till första etaget med den mindre gäststugan, inredd med sovrum och altan utanför med härlig utsikt ned över tomten och ut över över Erstafjärden/Ägnöfjärden med Ingarö i bakgrunden.

Ytterligare lite högre upp på tomten finns ett nybyggt större gästshus på 30 kvm med två separata ingångar till två olika sovrum. Ett rum i mitten med kyl och möjlighet för förvaring sammanbinder de två rummen. Här finns också ingång till toalett (torrklosett).
Även härifrån en hänförande vy från den stora trädäckade altanen.

På några få minuter tar du dig till havet tar du dig snabbt ner till både badklippor och bryggor. Här finns även möjlighet att överta en eftertraktad båtplats med segelbåtsdjup.

Parkering för två bilar vid vägen, trappa och praktiskt räls för transport upp av tyngre saker.
Förrådsbyggnad.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Brevik 4:1, Tyresö kommun,

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 46 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 3 740 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Avlopp saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktel, luftvärmepump och kamin

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 651 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 251 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 400 000 SEK.
Värdeår: 1962
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Vattenledning, 01-IM8-46/2840.1
Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-50/5268.1
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 01-IM8-42/1929.2
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Vattenledning
Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Tyresö Tyresö GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1949-02-16)

Pantbrev

4 st om totalt 1 679 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter