Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rolfsgatan 30, Sofielund, Malmö
Typ
Kedjehus
KVM
84 kvm
Tomt
415 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Kedjehus med en underbar insysnskyddad trädgård!

Inte långt från Möllevångstorgets myllrande folkliv finner vi på Sofielund ett smakfullt hus med egen avskild trädgård. Här finns en tyst oas mitt i stan - som måste upplevas!

Vi startar turen i köket med bra arbetsmöjligheter, det renoverades 2010 med nya bänkskivor Perstorp virrvarr. Från köket når vi ett matsalsrum och vardagsrum med stora fönster med gråmelerad marmor som fönsterkarmar. Här finner vi en fantastiskt vy utöver trädgården. En gråmålad trappa leder oss upp till andra våningen. Där finner vi två sovrum och ytterligare ett allrum. För den som behöver fler rum så går huset att byggas ut. Detta är bygglovspliktigt, men eftersom tomten är så stor så kommer man med största sannolikhet få bygglov för det.

Trädgården är ett kapitel för sig, placeringen stänger ute allt ljud från staden och här uppenbarar sig en lummig och grön fristad. Här finns ett gårdshus som kan inredas eller byggas ut om man söker bygglov (bygglov har funnits tidigare men har gått ut så man får söka igen). En fint uppvuxen trädgård där blomsterprakten är konstant, med skiftande blommor från de första snödropparna i januari till senblommande perenner i september. Fläder, rosor, liljor, perenner japansk kerrie, kaprifol, klätterhortensia och lökar av olika slag. Sol hela dagen i den vidsträckta trädgården, från tidig morgon till sen kväll på sommaren. Trädgårdens storlek gör att det finns gott om olika "rum" att vistas i och njuta av solstrålar - eller skugga.

Området runt fastigheten är en verklig idyll med smågator och låga bostadshus i en härlig mix. Här bor vi centralt i en mysig stadsmiljö, få förunnat. Närheten till centrum, knutpunkten Södervärn samt Triangelns tågstation ger bostaden ett perfekt läge. Sofielund är en stadsdel fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy