Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Täbylundsvägen 72, Spånga Flysta, Stockholm
Typ
Friliggande villa
KVM
98 kvm, biarea 54 kvm
Tomt
618 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

UNDERBAR 40 - TALSVILLA I ETT PLAN OCH SUTERRÄNG

År 1948 byggdes ursprungligen denna klassiska 40-talsvilla, i ett plan och med suterrängvåning. Villan har löpande renoverats och befinner sig i ett mycket gott skick. Bostaden har fina sällskapsrum varav ett med öppen spis, ett ljuvligt kök med plats för hela familjen till bords, tre sovrum, varav ett i suterräng, två helkaklade badrum varav ett med SPA-känsla och bergvärme som ger låga driftkostnader.

- DET SOLIGA ENTRÉPLANET. I entréplanets soliga vardagsrum och kök finns underbara ytor för middagar och uppskattade mingelkalas . Vardagsrummet har öppen spis, burspråk och utgång till generös balkong i högt söderläge. På planet finns dessutom två rymliga sovrum samt ett helkaklat duschrum med wc.

- BOSTADSPLAN I SUTERRÄNG. Den fräscha suterrängvåningen är tonåringens drömvåning! Här finns ett fint sovrum där fönstret har vacker trädgårdsvy, ett allrum som rymmer allt som behövs för att bjuda hem flera kompisar på besök och kanske övernattning samt ett badrum med SPA-känsla! Här finns dessutom ett toppenfint och välplanerat tvättrum samt flera förrådsrum. Planet har separat ingång från tomten.

- ÖVRIGT. Friköpt lättskött tomt om 618 kvadratmeter, med ett högt soligt läge, hit hittar sommarsolens strålar från tidig förmiddag till solnedgång. Tomten har plana och svagt sluttande gräsytor samt en lättskött naturtomtdel. Här flera möjliga uteplatser varav en stensatt i lummigt söderläge, här finns även skuggande träd, blommande buskar och återkommande perenner. Den efterlängtade sandlådan och den söta lilla lekstugan finns på plats för att glädja nästa ägares små familjemedlemmar. Välkommen till Täbylundsvägen 72!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy