Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

lör 22 feb
sön 23 feb
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gudruns Gata 27, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm
Tomt
1 102 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Drömhuset med rogivande vy över slätten

Vi kan med stor glädje äntligen presentera ett av de nyproducerade husen i Vikingstad! Här finns ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva drömhuset som kan bli er trygga punkt för många år framöver. Huset är beläget på en stor tomt på 1 100 kvm som har en helt rogivande vy ut över det vackra slättlandskapet. Sammantaget erbjuds en genuin "Bo-på-landetkänsla" med en hög trivselfaktor och en lugn atmosfär.

Huset byggdes 2014 och är ett Myresjöhus fördelat på två plan och 150 kvm boyta. På entréplan möts man av en öppen, rymlig hall med direkt kontakt till köket och vardagsrummet längre in i byggnaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna bidrar till ljus och rymd. Köket är ett påkostat HTH-kök med full maskinell utrustning. Intill köket finns ett skafferi, perfekt för förvaring av matvaror, källsortering och övrig förvaring. Från vardagsrummet finns en utgång till en härlig altan på trädäck. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som tillför en mysfaktor i hemmet. På bottenvåningen finns ett sovrum, groventré med tvättstuga samt ett helkaklat duschrum. På övre plan finner Ni tre sovrum, ett luftigt allrum och två helkaklade duschrum. Master bedroom har en exklusiv ensuite-lösning med en klädkammare alldeles intill samt ett separat duschrum med badkar. I samtliga rum är det ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

Invändigt har huset flera smarta lösningar som bidrar till en hög funktionalitet. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Det är extra utrustat med inbyggda högtalare i taket på både entréplan och övre plan. Det finns extra många eluttag, det är förberett för projektor i allrummet på övre plan. Det finns även centraldammsugare installerad och smarta förvaringslösningar i köket.

Lättskött trädgård som passar såväl den bekväme som den trädgårdsintresserade. På tomten finns flera fruktträd och bärbuskar. Det finns ett rymligt garage med plats för en bil och extern förvaring. Trädgården har ett underbart läge utan insyn och med en magnifik vy ut över det intilliggande slättlandskapet.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 5 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp Ert framtida drömboende - Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
När man kliver in genom ytterdörren möts man direkt av det påtagliga ljusinsläppet och den öppna känslan som husets präglas av invändigt. Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. I direkt anslutning till hallen ligger tvättstugan med separat groventré.

TVÄTTSTUGA
Fullutrustad tvättstuga med arbetsbänk och diskho. Den maskinella utrustningen utgörs av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bra skåpsförvaring med bl.a. linneskåp. Klinker på golv och våtrumsfärg på väggytorna.

DUSCHRUM ENTRÉPLAN
Fräscht, helkaklat duschrum med dusch, toalett, kommod och spegel med spotlights. Utrustat med handdukstork.

KÖK
Smakfullt och påkostat HTH-kök med vita skåpsluckor, kakel och bänkskiva i massivt trä. Kökets maskinella utrustning utgörs av inbyggd ugn och mikro, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Goda arbetsytor och smart förvaring. Köket har ett rustikt klinkergolv. Intill köket finns ett skafferi som verkligen sätter guldkant på tillvaron.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för stor matgrupp och en större soffgrupp. Fantastiska ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Utgång till altandäck som ger access till den grönskande trädgården. Vardagsrummet har en braskamin som tillför en mysfaktor. De inbyggda högtalarna i taket i kombination med de öppna ytorna gör att såväl kök som vardagsrum blir en naturlig, social knytpunkt i hemmet. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Spotlights i tak.

SOVRUM/KONTOR
På entréplan finns ett rymligt rum som kan användas som sovrum, hobbyrum eller kontor. Här finns platsbyggda garderboer som ger god förvaring. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

ALLRUM ÖVRE PLAN
På det övre planet möts man av ett luftigt allrum med goda sociala ytor. Här finns det förberett för projektor i taket, vilket gör att man kan använda rummet som ett biorum! Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

MASTER BEDROOM
Stort master bedroom i en smart Ensuite-lösning. Intill sovrummet finns nämligen en separat klädkammare och ett eget helkaklat duschrum med badkar och toalett. Sovrum och klädkammare har ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Från sovrummet får man en perfekt vy över det underbara slättlandskapet.

SOVRUM 2 & 3
Två rymliga sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Här är det förberett för att sätta upp garderober i infällda partier i väggarna.

DUSCHRUM
På det övre planet finns två duschrum. Båda två är helkaklade och är utförda i samma material. Ett av duschrummen har ett hörn som kan byggas om till bastu. bägge våtutrymmen har dusch, toalett, kommod, spegel med spotlights och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista, bilaga till köpekontrakt.pdf Besiktningsprotokoll

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bankeberg 11:323, Linköping kommun, Skattesats 32.25%.

Församling

Vikingstad.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 150 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 102 m² (friköpt).
Storlek: 1 102 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX-system
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Internet

Fiber indraget.

Övriga byggnader

Garage med plats för 1 bil och mycket extern förvaring.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

31 080 SEK varav:
Uppvärmning: 12 100 SEK
Försäkring: 2 400 SEK
VA: 6 300 SEK
Renhållning: 2 330 SEK
Elektricitet: 7 950 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 378 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 909 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 469 000 SEK.
Värdeår: 2014
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Ledningsrätt Avlopp
Planbestämmelser: Detaljplan (2007-01-25)

Pantbrev

2 st om totalt 3 050 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy