Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gudruns gata 27, Vikingstad, Linköping
Typ
Villa
KVM
150 kvm
Tomt
1 102 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Drömhuset med rogivande vy över slätten

Vi kan med stor glädje äntligen presentera ett av de nyproducerade husen i Vikingstad! Här finns ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva drömhuset som kan bli er trygga punkt för många år framöver. Huset är beläget på en stor tomt på 1 100 kvm som har en helt rogivande vy ut över det vackra slättlandskapet. Sammantaget erbjuds en genuin "Bo-på-landetkänsla" med en hög trivselfaktor och en lugn atmosfär.

Huset byggdes 2014 och är ett Myresjöhus fördelat på två plan och 150 kvm boyta. På entréplan möts man av en öppen, rymlig hall med direkt kontakt till köket och vardagsrummet längre in i byggnaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna bidrar till ljus och rymd. Köket är ett påkostat HTH-kök med full maskinell utrustning. Intill köket finns ett skafferi, perfekt för förvaring av matvaror, källsortering och övrig förvaring. Från vardagsrummet finns en utgång till en härlig altan på trädäck. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som tillför en mysfaktor i hemmet. På bottenvåningen finns ett sovrum, groventré med tvättstuga samt ett helkaklat duschrum. På övre plan finner Ni tre sovrum, ett luftigt allrum och två helkaklade duschrum. Master bedroom har en exklusiv ensuite-lösning med en klädkammare alldeles intill samt ett separat duschrum med badkar. I samtliga rum är det ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

Invändigt har huset flera smarta lösningar som bidrar till en hög funktionalitet. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Det är extra utrustat med inbyggda högtalare i taket på både entréplan och övre plan. Det finns extra många eluttag, det är förberett för projektor i allrummet på övre plan. Det finns även centraldammsugare installerad och smarta förvaringslösningar i köket.

Lättskött trädgård som passar såväl den bekväme som den trädgårdsintresserade. På tomten finns flera fruktträd och bärbuskar. Det finns ett rymligt garage med plats för en bil och extern förvaring. Trädgården har ett underbart läge utan insyn och med en magnifik vy ut över det intilliggande slättlandskapet.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 5 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp Ert framtida drömboende - Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=636128

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy