Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hagalundsgatan 6, Karlshov, Norrköping
Typ
Friliggande villa
KVM
144 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
727 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Familjedrömmen med 20-tals karaktär och stadsnära läge

Hjärtligt välkommen till denna 20-tals villa med familjevänligt och stadsnära läge på Hagalundsgatan 6. Här finner du ett charmigt och mysigt hus om 144+60 kvadratmeter med vackert ljusinsläpp och utmärkt planlösning. En villa i gott skick som erbjuder ett trivsamt och bekvämt boende.

Till husets höjdpunkter hör ett socialt, välplanerat och tidstypiskt kök med bänkskivor i ek, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot matrummet. Badrummet från 2015 är fräscht och smakfullt renoverat. Vardagsrummet med sitt burspråk, sina ljusgråa väggar och vackra trägolv skapar en trevnadskänsla som ingen kan undgå. På övre plan är det 3 sovrummen belägna och här finns även ett allrum samt ett duschrum.

Till huset hör en lättskött och praktisk hörntomt med fruktträd och en uppvuxen häck som skyddar mot insyn. Här finns även en insynsskyddad, lättmöblerad och solig altan med plats för matbord, stolar och soffgrupp samt en mysig balkong som nås från allrummet på övre plan med plats för ett mindre bord.
Sist men inte minst finns ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Atmosfären som utmärker Hagalundsgatan och den här delen av Karlshov är oslagbar! Ta med en vän på en 5 minuters cykeltur till stadspulsen och ge er ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt men ändå uppskattar hemmets lugna vrå!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy