Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bonäs 419, Borensberg, Motala
Typ
Friliggande villa
KVM
85 kvm, biarea 53 kvm
Tomt
1 183 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Mindre hus på hörntomt, trivsamt beläget strax utanför Borensberg

Nu ges tillfälle att förvärva Bonäs 419 beläget strax utanför Borensberg, ett mindre hus om ett plan med källare och sovloft belägen på hörntomt i lugnt och trivsamt område med närhet till skog och natur. Stor, uppvuxen trädgård med flertalet fruktträd och blomstrande växter samt möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade.

År 1992 skedde en utbyggnad av huset med vardagsrum/matsal och vid denna tidpunkt uppfördes även uteplatsen, fasaden byttes ut och taket lades om. Utöver utbyggnaden finns kök med matplats, ytterligare ett mindre allrum, sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg, duschrum/wc från 2015 med tvättmaskin samt en separat gäst-wc. I källaren finns förrådsutrymmen, två tidigare sovrum och pannrum. Vinden är delvis inredd som sovloft och rymmer dessutom förvaring. På den grusade uppfarten finns plats för två till tre bilar. Garagebyggnad finns med plats för mindre bil eller som verkstad/förråd.

Från Bonäs tar Ni Er med en härlig promenad eller ett par minuters bilfärd in till centrala Borensberg där Ni har tillgång till service i form av affärer, restauranger, bank, förskola och grundskola, vårdcentral, turism samt fina miljöer längs Göta kanal och Motala ström. Buss till såväl Motala som Linköping finns inom bekvämligt avstånd på Linköpingsvägen.

Välkomna till ett välskött hus med stor potential och ett bra läge.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy