Visningar

sön 27 maj 12:15 - 13:00
Välkomna på visning!
mån 28 maj 17:00 - 17:30
Välkomna på visning!
Pris
4 295 000 SEK
Adress
Kittelvägen 33, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
73 kvm, biarea 70 kvm
Tomt
1 585 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välkommen till ett trevligt hus från 1947 om totalt 143 kvm i Kästas villakvarter. Du når huset via en infart längst ner från återvändsgatan. Huset har renoverats och har en härlig atmosfär. På övre planet finns kök, vardagsrum med öppen spis med kassett, wc samt 2 sovrum. På det nedre planet finns ett sovrum, stor verkstad/garage, wc, förrådsdel samt tvättstuga/badrum. Tomten är stor och fin och har två härliga uteplatser där solen lyser hela dagen. Gräsytor finns det gott om och kan användas för diverse aktiviteter.

Busskommunikationer finns runt knuten samt nybyggda Kästaskolan som har både förskola och skolverksamhet.

Varmt välkomna!

Beskrivning

Entréplan:

--- Hall med plats för klädavhängning. Laminatgolv.

--- Separat wc med tvättställ. Plastmatta.

--- Kök med plats för matbord ca 4 personer.
-Spis med häll
-Spisfläkt
-Kyl och frys

--- Mysigt vardagsrum med öppen spis som har kassett (-13). Vacker orginalparkett. Härifrån nås den stora balkongen som har tak ovan. Söderläget ger sol dagen lång.

--- Sovrum med två inbyggda garderober. Laminatgolv.

--- Sovrum med två inbyggda garderober. Laminatgolv.

Nedre plan:

--- Inre hall med platsbyggda garderober. Laminatgolv.

--- Separat wc med tvättställ.

--- Sovrum med laminatgolv.

--- Förrådsrum/pannrum som renoverats -17. Här finns bra förvaringsmöjlighet. Klinkergolv.

--- Rymligt helkaklat badrum/tvättstuga -17 med golvvärme. Här finns dusch (glasdörrar), tvättmaskin/torktumlare, arbetsyta av massiv ek samt nedsänkt tvättställ i arbetsytan.

--- Verkstad/garage/förråd

Övrigt

Kästa är ett mysigt och lugnt område som har mycket fina grönområden runt om. Barnvänligt område med närhet till såväl skolor (busshållsplats 3 min promenad) som dagis ( 3 min promenad). I närområdet finns nybyggda Kästaskolan som öppnade upp hösten 2015 där det finns både förskola och skolverksamhet. Vistaskolan (Vistaskolväg 1, 141 85 Huddinge, 08-535 308 80, www.vistaskolan.huddinge.se) som har verksamhet från förskoleklass upp till och med årskurs 9.

I närheten finns Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Novum och Karolinska Institutet (15 min promenad alt 6 min buss)

Bussförbindelser finns nära och tar dig bl a till pendeltågsstationerna Huddinge C och Flemingsberg (ca 6 min med buss alt 15 min promenad) där tåget kan ta dig vidare till Stockholm och Södertälje.

Huddinge sjukhus nås inom 15 min promenadavstånd alt 5 min med direktbuss.

Huddinge centrum ligger ca 5 min bort med bil alt buss och är ett mycket uppskattat centrum med ett stort utbud av butiker (ca 80 st), klädbutiker, apotek, livsmedel, resturanger, bank, postservice etc.

I Flemingsbergs centrum finns bl a Vi mataffär, bibliotek, vårdcentral. En promenad tar ca 10 min alt 2 min med direktbuss.

Med bil tar det ca 10 minuter alt. 25 min med direktbuss till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

I Huddinge så finns stora och välbesökta naturreservat. Cirka hälften av kommunens yta består av skogar, sjöar, odlingslandskap och berg varav cirka 33 procent är idag naturreservat, bl a Gömmaren som ligger i närområdet. Gömmaren har goda möjligheter till både bad och fiske.

Kästa har även närhet till Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke. Flera sjöar med fina badstränder finns även att tillgå.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Byttan 4, Huddinge kommun,

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 73 kvm, biarea 70 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Större tomt där solen ligger på hela dagen. Här finns möjlighet att bygga ut alternativt bygga separata byggnader om så önskas.
Storlek: 1 585 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä (målad -17)
Tak: Betongpannor (omlagt -07)
Fönster: 2-glas (nästan alla utbytta -00/-04)
Ventilation: Självdrag
Vatten: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/Vattenvärmepump -06
Försäkringsbolag: Folksam

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

Fiber indraget i huset.

Bilplats

På uppfarten ryms flertalet bilar.

Uteplats

Trevlig entré med stort trädäck i soligt läge. Från vardagsrummet nås även en stor balkong med tak ovan.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 483 SEK varav:
Uppvärmning: 14 589 SEK
Försäkring: 5 920 SEK
VA: 3 339 SEK
Renhållning: 1 635 SEK

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Ytvattenskydd (2008-11-25) Detaljplan (1990-03-08) Fastighetsplan (1989-09-25)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 901 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 626 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 275 000 SEK.
Värdeår: 1947
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Ytvattenskydd (2008-11-25) Detaljplan (1990-03-08) Fastighetsplan (1989-09-25)

Pantbrev

11 st om totalt 1 841 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter