Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
2 795 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Ljungvägen 30, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
148 kvm, biarea 61 kvm
Tomt
900 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VILLA I BÄRNVÄNLIGA HÄLSINGGÅRDEN!

Välkommen till denna charmiga villa i omtyckta och familjära Hälsinggården! Huset är beläget i ett lugnt och trevligt område med en härligt lummig och insynsskyddad tomt, en härlig gräsmatta och en liten skogsdunge. Huset ligger i närhet till Faluns centrum, skolor, livsmedelsbutik, populära sjön Runn och hälsinggårdsbryggorna!

I fastigheten finns två stycken sovrum med egna kök vilket möjliggör uthyrning av dessa om så önskas. Dessa två "lägenheter" genererar goda hyresintäkter vilket är ekonmiskt fördelaktigt!

Huset värms upp genom fjärrvärme vilket är ett komfortabelt och tillförlitligt värmesystem som sköter sig själv, fiber är även indraget.

"Kontakta mäklaren för mer information gällande fastigheten"

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hälsinggården 4:151, Falun kommun, Falu Kristine församling. Skattesats 34.95%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 148 kvm, biarea 61 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Tomtarea 900 m² (friköpt).
Storlek: 900 kvm.

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: 1 plan i souterräng

Uteplats

Altan

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Driftskostnader kommer inom kort.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1963-07-10) , Ändring av detaljplan (1999-10-28)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 597 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 108 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 489 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1963-07-10) , Ändring av detaljplan (1999-10-28)

Pantbrev

11 st om totalt 2 200 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter