Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK
Adress
Paviljongvägen 17, Järbo, Järbo
Typ
Friliggande villa
KVM
107 kvm
Tomt
1 604 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Centralt hus i Järbo från 2014 med låga driftkostnader!

Välkomna till detta nybyggda Bra Hus Classic från 2014!

2014 restes detta Bra Hus där allt finns i ett plan. Stort och rymligt kök, med plats för det större sällskapet. Härligt vardagsrum med bra ytor och braskamin i täljsten för extra mysfaktor och värme. Tre rymliga sovrum med garderober och två helkaklade badrum i bra stil. I hela huset ligger samma trägolv och golvvärme genom bergvärmepump finns i alla rum. Via tvättstugan nås även husets garage.

Med tanke på husets nybyggda skick bidrar det till otroligt låga driftkostnader, mestadels genom husets bergvärmepump. Se driftkostnader för mer information vad gäller nuvarande ägares driftkostnader.

I Järbo finns allt för ett trevligt boende. Och med det centrala läge detta hus har finns närhet till allt Järbo har att erbjuda. Här finns kyrka, livsmedelsaffär, restaurang, kafé, kiosk, skola och ett litet bibliotek. Utöver det härlig natur och trevlig stämning. Endast ca 1,5 mil norr om Sandviken! Man får inte heller glömma bort närheten till Kungsbergets skidanläggning.

Välkommen hem!

Beskrivning

Visningar förväntas hållas mot våren.

Hall: Rymlig hall med gott om plats för avhängning/förvaring. Klinkergolv, tapet.

Tvättstuga: Smart tvättstuga med bra arbetsytor. Används även som grovingång då man genom tvättstugan når garaget. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, städskåp, bergvärmepump och varmvattenberedare. Klnkergolv.

Badrum 1: Snyggt badrum med svart klinker och vitt kakel. Utrustad med duschhörna, tvättställ, toalett.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med bra ljusinsläpp från fönstren. Utgång till inglasad altan. Här finns plats för både soff-, och matgrupp. Härlig braskamin för värme och mysfaktor.

Kök: Stort kök med mycket goda arbetsytor och plats för stor matgrupp. Fina skåpluckor med gott om plats för förvaring. Även gott ljusinsläpp från fönster. Utrustad med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och inbyggd micro.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med gott ljusinsläpp. Garderob.

Sovrum 2: Större sovrum med gott ljusinsläpp. Garderober.

Sovrum 3: Sovrum med ljusinsläpp. Garderober.

Badrum 2: Ännu ett helkaklat badrum utrustad med toalett, dusch och kommod. Även härligt ljusinsläpp från fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Tomtkarta

Länkar

D-Furnish

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Järbo-Finnäs 4:96, Sandviken kommun, Skattesats 34.55%.

Församling

Järbo.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 107 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 604 m² (friköpt). Tomten: naturtomt/skogstomt i bra solläge. Liten damm, "stengrotta" och tillgång till obegränsat med åvatten genom förening. Väl förberedd för att bara lägga gräsmatta.
Storlek: 1 604 kvm.
Typ: Naturtomt

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster med spröjs, Elitfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, golvvärme i alla rum.

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

"Stengrotta".

Uteplats

Inglasad altan och litet trädäck intill på husets baksida.

Bilplats

Garage om ca 35 m² sittande intill huset. Plats för 1 bil och förvaring. Hobbyrum i bakre delen av garaget. Grovingång via garaget in till tvättstugan.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

16 082 SEK varav:
Uppvärmning: 6 226 SEK
Försäkring: 4 536 SEK
VA: 2 550 SEK
Renhållning: 1 380 SEK
Sotning: 300 SEK
Vägavgift/snö: 790 SEK
Övrigt: 300 SEK
Uppvärmning är inklusive hushållsström, på 2766 kwh, och fast nätavgift. Övrigt i form av obegränsat åvatten genom förening.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 954 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 846 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 108 000 SEK.
Värdeår: 2014

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Avtalsservitut Ledning Mm; Ledningsrätt Vatten och Avlopp
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning Mm
Gemensamhetsanläggningar: Sandviken Järbo GA:6
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1958-05-23) , Grundvattenskydd (2015-11-02)

Pantbrev

2 st om totalt 333 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy