Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 095 000 SEK / Fast pris
Adress
Växthusgränd/hus 41, Marieberg, Nyköping
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm
Tomt
512 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Friköpta kvalitetsvillor med takterrass

I Marieberg, intill Nyköpingsåns grönska planeras tio kvalitetsvillor på friköpt tomt. Villorna byggs med en genomgående hög standard i två plan och en stor takterrass om 65 kvm!
Priserna (5 495 000 - 6 195 000kr) gäller nyckelfärdiga hus med färdigställd tomt. Alternativ finns att välja nyckelfärdigt hus med icke färdigställd tomt (5 295 000 - 5 995 000kr) samt tätt hus, endast skal (3 795 000 - 4 495 000kr). Kontakta mäklaren om ni vill veta mer.

Beskrivning

Jag vaknar upp och märker att de är helt tyst här. Det är som att hela staden sover första dagen på helgen. Jag njuter av att vakna utav lugnet istället för att alarmet ringer. Vänder mig mot nattduksbordet för att se hur mycket klockan är - åtta på morgonen. En ljusstråle letar sig in mellan de tunga gardinerna och landar på min huvudkudde. Det måste ha varit det som väckt mig. Jag sätter ner fötterna mot det fina parkettgolvet som knakar lite lätt mot det annars tysta, ljust målade rummet. Sakta går jag över golvet för att inte väcka någon av de andra. Jag smyger ner för trappan, går genom vardagsrummet och ut till köket. Här lyser ljuset in från det stora fönsterpartiet och rummet känns magiskt. Jag öppnar altandörren för att känna den ännu svala morgonluften sippra in i rummet. Jag tittar ut över den öppna planlösningen och ser att intill soffgruppen ligger spelet kvar från igår kväll. Jag plockar ihop det snabbt och ställer in det i den stora bokhyllan i den inre hallen. På diskbänken i betong står disken kvar från den ljuvliga middagen. Jag stryker handen lätt över bänken - det var så svårt att välja, det fanns så mycket tillval att tillgå. Men jag känner mig nöjd med den ruffa betongen som blir en uppiggande kontrast mot de vita skåpen. Jag fyller diskmaskinen samtidigt som doften av nybryggt kaffe får gästerna att sakta börja vakna.

Jag minns tillbaka på när jag var yngre, mamma brukade alltid baka. Det kanske gästerna skulle uppskatta? Det känns som att de flesta minnen jag har med mamma är hon alltjämt klädd i sitt rutiga förkläde. Jag är inte den som bakar men någonting lockar mig att försöka. Köket som senast igår var fyllt av min familj och mina vänner står nu tyst och väntar. Utanför de stora fönstren hoppar små fåglar i ett av de stora träden ner mot ån. Hos de nya grannarna leker ett barn i gräset, det är alltså inte bara jag som är vaken... Jag drar en stol från middagsbordet, ställer den intill de vita köksskåpen och klättrar upp. I något av skåpen högst upp bör den gamla kokboken ligga. Scones, det kan jag väl inte misslyckas med? Klättrar ner från stolen och letar upp en bunke. Egentligen ska en väl aldrig klaga på gott om förvaring, men den där bunken var då inte lätt att hitta. Mjöl, bakpulver, sirap, salt. 20 minuter på 200 grader. Lite mjöl föll ner likt snöflingor på parkettgolvet. Frukosten är serverad, med några extra tillbehör från det rostfria kylskåpet i fullhöjd står allt framme på det stora matbordet. Jag går mot badrummet för att tvätta händerna innan jag slår mig till bords och inväntar sällskapet. Jag märker att jag lämnar vita fotspår hela vägen in på marmorgolvet.

Solen strålar in genom fönstret och rummet värms upp på ett speciellt sätt. Det är något otroligt romantiskt att vakna av ljuset en sen morgon. Jag har slumrat till på soffan, troligtvis lite trött efter gårdagen. Gästerna har redan gett sig av hemåt. Jag minns tillbaka på den gemensamma cykelturen hem från centrum, endast 15 minuter tog det att ta sig hem under en stjärnklar himmel. Jag sträcker mig efter espressokoppen som en vänlig själ förberett och tar med den både en och två trappor upp. Jag sätter mig sedan tillrätta på den underbara takterrassen.

Takterrassen som både jag och familjen utnyttjar till max. Här samlas vi alltid. På något oförklarligt sätt känner jag mig alltid utvilad här, även fast all puls ligger ett par kilometer härifrån. Jag trivs alltid när jag får vara hemma, jag trivs här hemma. Hoppas du ska trivas här.

Dokument (pdf)

Planritningar Tillvalskatalog - Scandiwall_Folder_008 Tillvalskatalog - PXL Carpets_2017_Scandiwall_SE Tillvalskatalog - SlateLite_MainCatalogue_2017_Scandiwall Tillvalskatalog - RollBeton_StoneslikeStones_Scandiwall (1) Tillvalskatalog - COMPANY PROFILE_MOSAICO DIGITALE_Scandiwall Tillvalskatalog - 162315 Panelpiedra_Compact catalogue_Scandiwall Planritning efter tillval 1 Planritning efter tillval 2 Planritning efter tillval 3 Planritning efter tillval 4 Planritning efter tillval 6 Planritning efter tillval 5 Planritning efter tillval 5B

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

41, Nyköping kommun, Skattesats 33.66%.

Församling

Nyköping.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 150 kvm.

Rum

7 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 512 m² (friköpt).
Storlek: 512 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uteplats

Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Takterrass om 65kvm.

Övrigt

Det kommer att finnas massvis med tillval att välja mellan.
För mer information om dessa, vänligen kontakta Elinor Collin på Maison Forte,
070 669 92 69.
Läs mer på Maison Fortes hemsida. maisonforte.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy