Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK
Adress
Nicksborgsvägen 44, Barkarö, Västerås
Typ
Parhus
KVM
141 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
311 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Nyligen producerat parhus om 140 utmärkt planerade kvadratmeter  

Snart till salu. Här finns möjligheten att flytta in i ett parhus som endast haft en tidigare ägare sedan det stod färdigt 2016. Huset är lyxigt och stilrent och erbjuder bland annat fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och hög materiell standard.   

Det första man möts av i huset är en funktionell och välplanerad hall. Det moderna, stilrena och praktiska köket bjuder på generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och påkostade material. Socialt, öppet och lättmöblerat vardagsrum och fyra sovrum.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Barkarös hjärta. Barkarö IP ligger inom gångavstånd och Askövikens naturreservat finns tio minuter bort. Dessutom har man Erikslund Shoppingcenter en biltur från bostaden.
Varmt välkommen till Nicksborgsvägen!

Beskrivning

Hall
Den funktionella och välplanerade hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, hatthylla och bra förvaringsmöjligheter.

Kök
Det moderna, stilrena och praktiska köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av glaskeramikhäll, varmluftsugn, frys, kyl, mikrovågsugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och påkostade material.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt, ett socialt, öppet och lättmöblerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. I vardagsrummet finns även

Sovrum 1
Från allrummet når du husets master bedroom, ett rogivande och fint rum med parkettgolv och gråa väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett lättmöblerat och mysigt sovrum med plats för garderob. Ljusa väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett lättmöblerat och mysigt sovrum. Detta rum har ljusa väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har plats för garderob. Rummets parkettgolv och ljusa väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

Groventré
Huset har även en fräsch och praktisk groventré med klinkergolv, säkerhetsdörr och plats för tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista Nicksborg.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Barkaröby 8:38, Västerås kommun, Skattesats 31.49%.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 141 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Tomtarea 311 m² (friköpt).
Storlek: 311 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta på pålar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

Altan i soligt söderläge

Bilplats

Carport med plats för 1 bil och parkeringsplats på uppfart med plats för 2 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

38 622 SEK varav:
Uppvärmning: 12 855 SEK
Försäkring: 6 480 SEK
VA: 5 476 SEK
Elektricitet: 6 975 SEK
Samfällighet: 6 836 SEK
Försäkring ink hemförsärking. Renhållning och skötsel av väg/snöröjning ingår i samfällighetsavgiften.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 449 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 019 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 430 000 SEK.
Värdeår: 2016

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Västerås Barkaröby GA:4
Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

4 st om totalt 3 790 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy