Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skiljevägen 14, Spånga Nälsta, Stockholm
Typ
Friliggande villa
KVM
170 kvm, biarea 48 kvm
Tomt
603 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

ETT LYCKLIGT HEM

Välkommen till denna underbara familjevilla byggd i två fulla bostadsplan samt plan i suterräng. I suterrängplanet finns garage med automatisk port och förvaringsutrymmen som passar familj med stort intresse för aktiviteter och friluftsliv. Bostaden har fem fina sovrum varav fyra ligger på övre våningsplan. Det rymliga och representativa sällskapsytorna i öppen lösning inspirerar till middagsbjudningar och glada mingelkalas. Vardagsrummets tidsenliga öppna spis är något alldeles extra och ger fantastisk myskänsla då det eldas under vinterhalvåret.
- DET UNDERBARA SÄLLSKAPSPLANET... i den välkomnande och möblerbara hallen finns gott om plats för ytterkläder och skor, här finns även en helkaklad gäst-wc. Planets sällskapsytor ligger i sammanhängande lösning där den rymliga matsalen har utgång till tomt och trädäck om cirka 100 kvm! Bostadens vackra öppna spis är placerad i det lättmöblerade vardagsrummet. I vinkel med matsalen finns det trendriktiga och matlagningsinspirerande köket, den flyttbara köksön ger extra arbetsytor. Tvättstugans storlek passar stor familj, här finns en rymlig dusch, gott om förvaringsskåp och altandörr mot tomt och trädäck. På planet finns även ett av bostadens fem fina sovrum.
- ÖVRE VÅNINGSPLAN... det privata sovrumsplanet rymmer fyra fina sovrum, samtliga med tillhörande garderober. Ett av sovrummet har utgång till balkong i högt, fritt västerläge. Här finns även ett lyxigt helkaklat badrum med vackert marmorgolv.
- ÖVRIGT... den lummiga och lättskötta tomten om 603 kvm har en fin gräsyta för de yngstas lek och stoj. På tomtens fantastiska trädäck om cirka 100 kvm, som badar i sol från tidiga morgon till sena kvällen, ryms lounge-möbeln, solsängar, matbordet och grillen för stora barbecue-festen... trädäcket är sommarhalvårets självklara extrarum!
Välkommen till Skiljevägen 14!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy