Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 550 000 SEK / Fast pris
Adress
Kv Björkgläntan, Askim/Sisjön, Askim
Typ
Radhus
KVM
159 kvm, biarea 16 kvm
Tomt
217 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Derome radhus med generös boyta om 159 kvm i perfekt läge!

I den nordöstra delen av attraktiva Askim, i västra Göteborg, växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde. Ett perfekt läge nära stad och natur, på höjden ovanför Sisjöns handelsområde. Sandsjöbackas naturreservat ligger bara ett par minuter bort. En varm sommardag kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På en halvtimma cyklar du in till Linnéplatsen där du kan strosa runt bland trevliga restauranger, mysiga kvarter och butiker. Som köpare erbjuds du ett tryggt bostadsköp med möjlighet till avbokningsskydd mm.

Beskrivning

Derome erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Radhusen i kvarteret Björkgläntan får ett modernt uttryck med träfasader i en ljus och något nedtonad palett som följer en lugn och naturlig färgskala. Den egna uppfarten ger dig möjlighet att parkera bilen alldeles utanför dörren.

Från entrén kommer du in i en stor och rymlig hall som ligger i husets suterrängplan. Här finns det plats för ett allrum eller kanske ett extra sovrum?
I anslutning hittar du både badrum, tvättstuga och ett rejält förråd.

En trappa upp finns husets hjärta där vardagsrum och kök bildar den självklara platsen för gemenskap - både för enkla vardagsbestyr och festliga tillställningar i familj och vänners sällskap.

Från köket tar du klivet ut på uteplatsen och trädgården som ligger i härligt söderläge. Här ligger också det utvändiga förrådet som ramar in uteplatsen och samtidigt fungerar som ett insynsskydd mellan husen. Naturens form och radhusens läge skapar förutsättningar för en vacker naturtomt.

På radhusets tredje plan finns den mer privata delen med tre sovrum, badrum och ytterligare ett rum som kan bli hemmakontor, spelplats för barnen, tv-hörna eller ett extra sovrum. En fransk balkong med helglasad dörr släpper in rikligt med ljus ger möjlighet att öppna upp ut mot trädgården.


BYGGBESKRIVNING:

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & Wc:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Dokument (pdf)

Planritningar Bofakta Egna Val Prislista Deromeandan_broschyr Koncernbroschyr_Derome

Länkar

Deromes hemsida

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kobbegården 541:2, del 7. Blivande tomt nr: B2, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Askim.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 159 kvm, biarea 16 kvm.

Rum

7 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Tomtarea preliminär 217 m² (friköpt).
Storlek: 217 kvm.

Byggnadstyp

Radhus

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Radhus
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Papp
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen el, golvvärme entreplan, radiatorer på plan 2 och 3

TV

Fastigheten är ansluten till Gothnets fibernät

Internet

Fastigheten är ansluten till Gothnets fibernät

Uteplats

Uteplats i söderläge

Bilplats

2 parkeringsplatser på entrésidan.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Fastigheten kan belastas av ett eller flera servitut av sådant slag, som fordras för ordnande av angränsande fastighets väg-, vatten-, el-, fjärrvärme- och avloppsfrågor samt rättighet till åtkomst av underhåll av fasad som ligger i tomtgräns, äöven som servitut för tillsyn och underhåll enligt föregående mening.

Övrigt

Derome Mark & Bostad erbjuder nyckelfärdiga hem med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapet och material.

Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy