Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Natestigen 1, Enholmen, Nyköping
Typ
Friliggande villa
KVM
87 kvm
Tomt
2 130 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Havsnära drömhus med pool på vackra Enholmen!

En sen sommarkväll rör ni er, cyklandes hemåt. Solens sista strålar värmer fortfarande i ryggen och magen värker lite efter alla hjärtliga skratt tillsammans med vännerna nere i hamnen denna ljuvliga junikväll. Efter tio minuters lugnt trampande har ni passerat både Brandholmen, Rosvalla och kommit fram till det populära villaområdet Bryngelstorp som uppfördes under 60-talet. Här tar asfalten slut och övergår till en grusväg. Genast så känns det som att ni är långt ut på landsbygden, men ändock är ni så nära stan. De enhetliga kedjehusen byts ut mot en variation av kolonistugor, fritidshus och nyare permanentbostäder. Busskurerna och de asfalterade parkeringarna skiftar till ett drömlikt landskap med strandängar som betas av nötboskap. Grusvägen fortsätter och ni passerar säkerligen både sovande kor, en och annan hare samt ett rådjur som betar intill vägen. Ni passerar Sommarhemmet Café Ängstugan som erbjuder både glass samt kaffeservering sommartid och lite längre fram delar sig vägen i det så kallade Y-korset. Ni håller vänster och har snart anlänt till destination. På privat och havsnära läge omringad av ängar och oslagbart vacker natur ligger detta fina trähus i lantlig stil. Via en vacker veranda utsmyckad med vackra trädetaljer, når ni bostadshuset som erbjuder ett charmigt kök och vardagsrum med öppen spis samt matsal i entréplan. Från matsalen sitter ni oftast och avnjuter en middag samtidigt som ni spanar på barnen som redan ätit färdigt och istället leker i poolen. De luxuösa skjutdörrspartierna är fösta åt sidan, gränsen mellan ute och inne är som bortsuddad. På övre plan finns tre möjliga sovrum i dagsläget och det går att bygga till ett fjärde för den lite större familjen.

Tjuv- och Enholmens vackra natur med berg, kohagar och grönskande ängar möter Sjösafjärden och havet. Här finns flertalet bryggor och möjlighet till båtplats genom samfälligheten. En ny vana är att börja sommarmorgonen med att kliva ut på balkongen från det stora sovrummet på övre plan. Härifrån kan du se Hävringe fyr, som ligger två mil ut havet samt med lätthet avgöra om morgonkaffet ska intas i hemmet eller om ni tar med det ut till sjöss.

På Natestigen 1 återfinnes en fantastiskt prunkande trädgård med både bärbuskar, odlingar, rosor, körsbärsträd och många platser att slå sig ner för att njuta en stund. På tomten finns det ett gästhus med ett sovrum och duschrum. Det finns även två förrådsbyggnader, ett växthus och en jordkällare.

Detta är ett paradis som måste upplevas på plats. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy