Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Bud
Adress
Vibyvägen 11, Mantorp, centralt, Mantorp
Typ
Friliggande villa
KVM
138 kvm, biarea 46 kvm
Tomt
1 434 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

VÄLSKÖTT SUTERRÄNGHUS MED DUBBELGARAGE!

Välkomna till Vibyvägen 11- Ett fint och välskött suterränghus om cirka 180 kvadrat. Huset erbjuder fina sällskapsytor och en stor och härlig tomt med flera uteplatser! På entréplanet hittar vi en ljus och trevlig hall, två bra sovrum, allrum, klädkammare, tvättstuga, pannrum/förråd och toalett. En trappa upp leder oss till köket som är öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Vidare finns två sovrum, badrum med bastu och ett förråd.
Huset har på senare år renoverats löpande med bland annat nytt yttertak, dränering, inglasad altan och fönsterbyte. Stor och härlig tomt om ca 1430 kvadrat erbjuder flera trevliga uteplatser. På framsidan finns en takbeklädnad uteplats med grillmöjligheter och på baksidan en inglasad altan. Vidare på fastigheten finns ett förråd samt ett dubbelgarage där ena delen är isolerad och uppvärmd. Stor garageuppfart med plats för flera bilar.


Här bor ni på en lugn gata med gångavstånd till vårdcentral, förskola och skola för upp till årskurs 9. Med endast 5 min promenad når ni pendelstationen som snabbt tar er vidare mot Linköping, Norrköping och Mjölby. Föredrar ni bilen så finns E4 som tar er till Linköping på ca 20 min.Välkomna på visning!

Beskrivning

Entréplanet
Hall:
Ljus och inbjudande hall med klinkergolv och vita väggar.

Sovrum 1:
Till vänster om hallen finner ni ett bra sovrum som är inrett med laminatgolv och målade väggar.

Kontor:
Till höger om hallen kommer ni till ett utrymme som kan användas som kontor eller lekhörna.

Toalett/klädkammare/tvättstuga:
I anslutning till hallen finns tvättstugan som är helkaklat och inrett med tvättmaskin och torktumlare. Vägg i vägg med tvättstugan finns en klädkammare med hyllplan. Vidare finns en Toalett med wc och tvättställ.

Sovrum 2:
Fortsätter ni längre in hallen kommer ni till det andra sovrummet som även den har en bra storlek. Rummet är inrett med laminatgolv och ljusa väggar.

Allrum:
Bredvid sovrum 2 finns allrummet som är inrett med laminatgolv och tapet.

Pannrum/förråd:
Andra änden i hallen finns pannrummet och ett förråd med bra förvaringsmöjligheter.

Plan 2
Matplats/kök/vardagsrum
Via trappan tar ni er upp till plan 2 och det första som möter er är matplatsen som är öppet mot köket och vardagsrummet. Matplatsen och vardagsrummet har enhetligt laminatgolv och tapet. Från vardagsrummet når ni både balkongen på framsidan och även det inglasade uterummet på baksidan. Köket har laminatgolv med klinkerlook. Köket som är i bra skick har vita spegelluckor och vitrinskåp. Här finns även en trevlig köksö med bra förvaring. Kökets maskinella utrustning består av fläkt, häll, kyl, frys, ugn, micro samt diskmaskin. Ovanför arbetsytorna sitter det kakel på väggen.

Sovrum 3:
Genom köket kommer ni till detta rum som är inrett med laminatgolv och tapet.

Badrum/bastu:
Badrummet är klädd med våtrumsmatta och kakel på väggen. Inrett med kabindusch, wc, tvättställ med kommod och tillhörande spegelskåp. I anslutning finns även en bastu.

Förråd:
Ett litet förråd som fyller sin funktion.

Sovrum 4:
Rummet är inrett med laminatgolv och tapet. Här finns plats för en dubbelsäng och det finns även bra förvaring via skjutdörrsgarderoben.

Dokument (pdf)

Planritningar ED-Vibyvägen 11.pdf Besiktning Vibyvägen 11.pdf Frågelista Vibyvägen 11.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Häradsvallen 1:131, Mjölby kommun, Skattesats 34%.

Församling

Veta.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 138 kvm, biarea 46 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren, enligt fastighetsutdraget 130 m2 & 46 m2.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 434 m² (friköpt).
Storlek: 1 434 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: 1 plan med souterräng
Grundläggning: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glas isoleringskassetter, samt kopplat 2-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 115 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-07-31

Uteplats

Inglasad Altan på baksidan. På framsidan finns en takbeklädnad uteplats med grillutrymme.

Bilplats

Dubbelgarage varav ena delen är isolerad och uppvärmd. På den asfalterade garageuppfarten finns det plats för många bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

38 800 SEK varav:
Uppvärmning: 16 500 SEK
Försäkring: 5 000 SEK
VA: 9 300 SEK
Elektricitet: 8 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 120 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 722 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 398 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (1989-07-24)

Pantbrev

13 st om totalt 1 781 900 SEK

Renoveringar

- Alla golv och betongplattan i entréplanet utom förråd, wc, och tvättstuga revs ut 2005. Betongplattan är idag isolerad.
- Dränering 2007
- Kök 2008
- Fönster 2011
- Tak 2011

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy