Visningar

tis 21 aug 19:15 - 19:45
Pris
6 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Blåklintsvägen 37b, Stortorp/Trångsund, Trångsund
Typ
Friliggande villa
KVM
193 kvm, biarea 20 kvm
Tomt
968 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Arkitektritad familjevilla

Mycket trevlig arkitektritad villa med lugnt och tyst läge som gränsar mot allmänning. Kök och vardagsrum med öppen planlösning, ryggåstak och stora fönster som ger en härlig rymd och ett underbart ljusinsläpp. Två utgångar med dubbeldörrar till trädgården. Två stora helkaklade badrum. 4 rymliga sovrum samt bra sällskapsytor. Bra planlösning, fina ytskikt och vattenburen golvvärme i båda planen. Stort garage med fjärrstyrd garageport. Mycket solig trädgård med plan gräsmatta, stenlagd entré och stora altaner.

Beskrivning

-ENTRÉPLAN-

HALL
Välkomnande och stor hall med öppet upp till nock, mörkt klinkergolv med golvvärme samt vita väggar. En härligt rymd och öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Plats för avhängning samt en stor garderob.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning där del av vardagsrummet är öppet till nock och de många och stora fönstren ger rummet ett fantastiskt ljus. Parkettgolv (ek tiljor), vita målade väggar samt spotlights i taket. Från köket finns en utgång till en trivsam frukostaltan med morgonsol och från vardagsrummet finns utgång till en stor inbjudande altan och trädgård.
Snyggt kök med praktisk köks-ö, vita köksluckor, vitt kakel över bänkskivor av massiv ek. Rostfria vitvaror från 2005 består av spishäll, inbyggd varmluftsugn och micro, kyl, frys samt diskmaskin.

SOVRUM 1
Parkettgolv, vita målade väggar samt en klädkammare.

BADRUM
Rymligt badrum med påkostad inredning från Hafa, klinkergolv, helkaklade väggar, fönster, dusch samt inbyggt hörnbadkar.

TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin och torktumlare. Värmepanna tvättho, arbetsyta samt skåp. Utgång till trädgård.


-ÖVERVÅNING-

SOVRUM 2
Parkettgolv, målade väggar i ljust gul nyans, infällda spotlights i taket samt två garderober.

SOVRUM 3
Parkettgolv, målade väggar i ljust gul nyans, infällda spotlights i taket samt två garderober.

SOVRUM 4
Parkettgolv, målade väggar i ljust grå nyans med mönstrad fondvägg samt en stor garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Badrum från 2010 med mattvita helkaklade väggar samt svart klinkergolv med golvvärme. Dusch, handfat, vägghängd wc samt takfönster. Förberett för bastu samt badkar.

ALLRUM
Öppet och trivsamt rum med parkettgolv, infällda spotlights samt ljusa målade väggar. Öppet ned till vardagsrum.

-VIND-
Inspektionsutrymme.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Panflöjten 17, Huddinge kommun, Trångsund-skogås församling. Skattesats 32.9%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 193 kvm, biarea 20 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 968 m² (friköpt).
Mycket trevlig trädgård med plan gräsmatta som gränsar mot stor allmänning. Gungställning samt lekstuga. En Tuja häck skyddar mot insyn och på framsidan är infart och entré stenlagt.
Storlek: 968 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiprestanda: 78 kWh/kvm år.
Status: Utförd

Bilplats

Garage ca 40 kvm med klinkergolv, golvvärme samt indraget varm- och kall vatten. Fjärrstyrd garageport.
Uppfart med plats för flera bilar.

Uteplats

Uteplats 1: Uteplats som nås från köket. Morgonsol.
Uteplats 2: Stor altan ca 40 kvm med fjärrstyrd markis. Söderläge.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

44 600 SEK varav:
Uppvärmning: 30 000 SEK
Försäkring: 10 000 SEK
VA: 2 800 SEK
Renhållning: 1 800 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 310 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 680 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 630 000 SEK.
Värdeår: 2005
Skatt/avgift: 7 812 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Skattetal: Mantal. 0,0004.
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1946-11-06) , Ändring av detaljplan (2000-08-24)

Pantbrev

9 st om totalt 4 500 000 SEK

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är en lugn och trevlig ort beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, fiske och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
Från denna fastighet tar det ca 10 minuter att gå till Trångsund Centrum

TRÅNGSUND CENTRUM
Här finns olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde. Busshållsplats finns ca 2 minuters promenad från huset.


SKOLOR OCH FRITID
Det finns nio kommunala, en enskild, en hälsoförskola och en öppen förskola i Trångsund-Skogås. I Trångsund finns två grundskolor, Trångsundsskolan (6-15 år), Edboskolan (6-12 år) samt Östra grundskolan upp till 15 år i Skogås, det finns även gymnasieskolan Östra Gymnasiet som är inriktad på media och IT. I Trångsund finns flera förskola.
Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små. Här finns Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne, simhall i Skogås och flera bra föreningar för innebandy, handboll, badmington och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter