Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gällerstagränd 31, Bandhagen - Ormkärr, Bandhagen
Typ
Radhus
KVM
88 kvm, biarea 29 kvm
Tomt
356 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelradhus med bra läge i mycket fint skick

Välkommen till detta trevliga gavelradhus i mycket fint skick. Huset erbjuder uteplats på framsida med för- och eftermiddagssol samt insynskyddad mysig terrass på baksidan med kvällssol med bubbelkopp. Snyggt kök, helkaklat snyggt badrum, 4 sovrum samt goda förvarings möjligheter. Lugnt och barnvänligt område med lekplats i samfälligheten, närhet till skolor, natur samt goda kommunikationer med bussar, tunnelbana och pendeltåg. Garage i länga. Många av de större renoveringarna är utförda såsom nya fönster, ny uppvärmning, nytt tak, ventilation, badrum, kök.

Detta är en kommande visning

Beskrivning

Övrigt

SAMFÄLLIGHTEN
Bostaden ingår i samfälligheten Vårvetet tillsammans med 49 andra radhus. Samfälligheten omfattar området där bl.a lekplats, garage och gästparkering finns. I samfällighetsavgiften som varje hushåll betalar ingår, el till garage, kallvatten, tillviss del snöröjning och städning. Städdagar har föreningen ca 2 gånger om året. Husen är K - märkta. http://www.bebyggelseregistret.raa.se/bbr2/faq.raa#f3

KOMMUNIKATIONER
Buss 143 stannar på Olshammarsgatan som tar dig till antingen Älvsjö med pendel och ett flertal bussförbindelser och Liljeholmen med dess anknytning till tvärbanan eller till Högdalen där flera busslinjer och t-bana ansluter. Inom 5-10 minuters promenadavstånd ligger Hagsätras tunnelbanestation (gröna linjen) som tar dig till Slussen på 18 minuter och T-centralen inom 23 minuter. Åt andra håller ca 15 minuters promenad finner ni även pendeltåget vid Stuvsta station.

OMRÅDE
Bostaden är belägen i Ormkärr som är ett lugnt område bestående av mestadels bostadsrätter samt radhusområden. I området finner ni också en parklek samt promenadstråk.

Cirka 5 minuters promenadavstånd från bostaden hittar ni populära ormkärrskolan med låg- och mellanstadie samt förskola borta på Stjärnsundsgatan.

Ett stenkast från Hagsätra centrum ligger Vantörs största skola, Hagsätraskolan (1-9)
I Hagsätra finns Vantörbornas stora sommaroas, Älvsjöbadet med bassänger, stora gräsytor och aktiviteter för stora och små. Idag växer Hagsätra med bla nyproduktion och ombildningar. Området har också goda motionsmöjligheter. Bland annat finns här Flex Gym, goda promenad och cykelvägar, bland annat Hälsans stig, en naturskön slinga i varierade miljö som sträcker sig runt Hagsätra, Högdalen och Rågsved. I Högdalen finns även inomhusbadet Högdalsbadet som även har gym, aerobics, spinning mm. Vintertid erbjuds skridskoåkning vid Hagsätra IP.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vårvetet 8, Stockholm kommun, Skattesats 30.8%.

Församling

Vantör.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 88 kvm, biarea 29 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 356 m² (friköpt).
Storlek: 356 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Fasad: Tegel
Tak: Tegel
Fönster: 3-glasfönster ( några få 2 - glas )
Ventilation: Mekanisk
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Braskamin

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenvärmepump

Bilplats

Garage i Länga

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 150 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 716 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 434 000 SEK.
Värdeår: 1962
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Stockholm Vårvetet GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1964-08-28) , Tomtindelning (1965-02-19)

Pantbrev

9 st om totalt 2 831 359 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy