Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Travarvägen 36, Järfälla
Typ
Friliggande villa
KVM
128 kvm, biarea 22 kvm
Tomt
976 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt och trivsamt hus i sin bästa potential

Välkommen till denna härliga villa med "förälskelsestatus". Det är inte alltid så lätt att beskriva ett hus atmosfär och i detta fall får de beskrivande orden bli välkomnade, rofyllt och trivsamt. Husets karaktär har tagits tillvara i smarta renoveringar och format en bostad med massor av charm. Förutom att husets ypperliga geografiska läge, är huset placerat med högt läge på en solig tomt i flera olika nivåer. Detta har man tagit väl tillvara på när man planerat trädgården som erbjuder flertalet uteplatser, utedusch och insynsskyddad pool. Huset som är byggt i souterräng har i sitt entréplan två rymliga sällskapsrum, varav ett med vacker öppen spis, ett sovrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt walk in closet med intilliggande tvättstuga. En trappa upp finns ett generöst allrum som idag används som matsal och tv-rum. Till köket är det öppen planlösning och här finns skjutdörrar i glas ut till baksidans stora altan med plats för stora bjudningar och sällskap. På övervåningen finns också två sovrum samt duschrum. Hela huset har i omgångar renoverats och anpassats till en modern planlösning med alla bekvämligheter. Vattmyra är ett populärt villaområde med gångavstånd till pendeltågsstation och Jakobsbergs centrum. Här finns också skolor och förskolor alldeles i närheten. För den som som söker naturen finns närheten till Järvafältets naturreservat och Görväln med bad och skidbacke. Ett hus som måste upplevas!

Beskrivning

HALL
Öppen hall med klinkergolv och golvvärme samt plats för klädavhäng.

SOVRUM
Sovrum med fönster mot framsidan. Trägolv och vita väggar. Garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Trivsamt badrum med både badkar och duschutrymme. Handfat i kommod, infällda spots samt vädringsfönster. Italienskt kakel i vitt och gråsvart på väggarna, svart klinker på golvet med golvvärme.

WALK in CLOSET
Stor klädkammare med härlig heltäckande matta på golvet. Hyllsytem för kläder.

TVÄTTSUGA
Helkaklad tvättstuga i blå och vit mosaik. Tvättmaksin och torktumlare av märket Bosch från 2017. Arbetsbänk, hyllor samt grovkök. Varmvattenberedare.

ALLRUM I
Ljust och öppet rum med dubbeldörrar till allrummet bredvid. Fondtapet och trägolv.

ALLRUM II
Mysigt rum som också kan fungera som sovrum. Vacker och stilren öppen spis samt utgång till altan med pool. Trägolv och vita väggar.

Övervåning

ALLRUM
Stort vardagsrum/matsal/tv-rum med fönster i två väderstreck. Trägolv och vita väggar samt takspots.

KÖK
Öppen planlösning mot allrum och skjutdörrar i glas ut till baksidans altan. Köksinredning av vita högblanka luckor, bänkskivor i svart granis, mosaik i kaffetonad kulör. Den maskinella utrustningen består av keramikhäll, spisfläkt, kyl och frys, micro och diskmaskin. Plats för matplats. Golvvärme och takspots.

SOVRUM I
Master bedroom med fönster mot baksidan. Trägolv och vita väggar samt garderob, förvaring bakom textilier.

SOVRUM II
Mindre sovrum med härligt ljusinsläpp och fönster mot husets framsida. Vita väggar och trägolv. Inbyggd garderob.

DUSCHRUM
Dusch bakom glasvägg, handfat i kommod, wc-stol samt väggskåp och vädringsfönster. Vitt kakel och vitmålad vävtapet på väggarna samt vitt klinker på golvet och takspots.

Övrigt

OMRÅDE
Huset ligger ca 8 minuters promenad från Jakobsbergs Centrum med inomhusgalleria och mycket goda kommunikationer.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm city är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

Jakobsbergs centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet samt ICA Maxi.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. I Barkarbystaden finns Wellness och 24Fitness.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1688, Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 128 kvm, biarea 22 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 976 m² (friköpt).
Storlek: 976 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1964
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glas
Ventilation: Mekanisk till-och frånluft med värmeväxling
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 154 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2012-06-26

TV

Fiber

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Garage

Uteplats

Flera uteplatser i flera nivåer. Fiffigt anpassade efter tomtens utformning.

Bilplats

Garage med plats för en bil samt uppfart med plats för två bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

50 800 SEK varav:
Uppvärmning: 40 000 SEK
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
Samfällighet: 300 SEK
Övrigt: 3 500 SEK
Övriga kostnader gäller fiberuppkoppling via Vattmyra nätägarförening

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 914 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 383 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 531 000 SEK.
Värdeår: 1964
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1962-03-16)

Pantbrev

15 st om totalt 4 350 000 SEK

Renoveringar

2019 Nytt fönster stora sovrummet öv, ny panel garage, nytt papptak garage, ny pool-liner, värmepump samt anslutningar till pool
2017 Ny fondtapet kök
2015 Belysning fasad baksida
2014 Fiber indraget, elistallation, staket baksida, poolstaket
2012 Alla sovrum vitmålade
2011 Skjutdörrar kök
2010 Badrum entréplan
2007 Ny ytterdörr
2006 Omdragen el, nytt yttertak, fasadrenovering, tvättstuga

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy