Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tulegatan 6, Ramlösa, Helsingborg
Typ
Friliggande villa
KVM
132 kvm, biarea 75 kvm
Tomt
1 288 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Charmigt 20-tals hus!

I hjärtat av mysiga och barnvänliga Ramlösa kan vi nu erbjuda en charmig 20-tals villa i absolut toppskick. Huset står på en lummig och mycket väl omhändertagen trädgårdstomt om 1288 kvm med ett stort antal buskar, träd och blommor. Det inglasade uterummet ligger i soligt västerläge och på tomten finner vi även ett växthus, carport för 1 bil samt gott om plats för både hammock och studsmatta.

Huset är mycket väl underhållet och består av tre mycket funktionella våningar. På entréplanet finner vi kök och flera sociala ytor med både vedeldad kamin och kakelugn samt ett härligt uterum. En trappa leder upp till 4 sovrum och ett nyligen renoverat badrum. I den praktiskt inredda och fullt användbara källaren finns tvättstuga, bastu, pannrum, toalett och vinkällare.

I Ramlösa bor du nära naturen med brunnsparken på några minuters avstånd och med goda kommunikationer med buss in till centrala Helsingborg. Du tar dig med lätthet ut på E6:an både norrut och söderut och i området finns skolor, matbutik och goda träningsmöjligheter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy