Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rosendalsvägen 8, Uttran - Broängen, Botkyrka
Typ
Friliggande villa
KVM
95 kvm, biarea 89 kvm
Tomt
1 460 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Helrenoverad villa med pool på stor tomt

Denna välrenoverade villa tas i bruk utan att några initiala investeringskostnader behöver tas. Nästa ägare kan istället njuta av ett högklassigt boende där inget lämnats åt slumpen.

Den totala ytan uppgår till 184 kvm och har fem sovrum. Planlösningen är flexibel med både sovrum och sociala ytor på båda planen, här finns något för alla familjekonstellationer.
Köket har en lantlig touch med moderna inslag. Smakfulla materialval och gott om plats. I anslutning finns den generösa matplatsen som ger plats för stora bjudningar. Vardagsrummet avslutar de sociala ytorna med trevliga ljusinsläpp och braskamin.
Det nyrenoverade badrummet lever upp till den kräsnes högt ställda krav. Detta plan pryds med tre sovrum och goda förvaringsmöjligheter.

Nedre plan har ingen källarkänsla kvar utan känns som boyta med två sovrum, allrum och ett stort hobbyrum. Här genomsyras allt av smakfulla och ljusa materialval.
Dessutom finns det gott om praktiska biytor som rymlig tvättstuga och generösa fövaringsutrymmen och ett helkaklat badrum samt bastu.

Som pricken över i:et är tomten en av de större i området och har förutom plana gräsytor en nyanlagd pool och poolhus med loungedel och installerad braskamin. Tomten omges av rejält staket och fjärrstyrda grindar.

Detta är helt enkelt en familjedröm som bör upplevas på plats.

Hjärtligt välkommen på visningarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy