Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK
Adress
Trimvägen 37, Kallhäll, Järfälla
Typ
Friliggande villa
KVM
130 kvm, biarea 91 kvm
Tomt
1 019 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Härlig villa med pool och fantastiska ytor

EXTRA VISNING - för er som missade förra helgens visning! Det här är ett hus för den som söker charm, sociala ytor, låg driftkostnad, närhet till kommunikationer och bekvämlighet. Bostaden har ett härligt ljus och fantastiska sällskapsytor. Vardagsrummet i vinkel har braskamin och fungerar som tre rum i ett och har utgång till inglasat uterum och altan. På baksidan finns även insynsskyddad altan med SPA-bad och altanen på framsidan har inbyggd pool. Totalt finns idag fyra sovrum fördelade på tre plan. Källaren med separat ingång rymmer hall, ingång till garage, förråd, tvättstuga med dusch, bastu och separat wc, samt tv-rum och ett sovrum med fönster mot uppfart. Denna del fungerar utmärkt som uthyrningsdel eller generationsboende. Den charmiga övervåningen med snedtak har två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong och klädkammare. På detta plan finns även duschrum med förvaring och vädringsfönster. Här bor man med närhet till skolor och förskolor. Gångavstånd till Centrum med pendeltåg, och nattbuss. Bergvärme, fiber, garage samt två p-platser är andra plus som gör detta hus till ett så fördelaktigt boende. Måste upplevas!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus hall parkettgolv och målade väggar. Förvaring i tre garderober och ett städskåp samt hatthylla. Trapp i massiv oljad ek.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i vinkel med plats för matsalsbord och möjlighet att dela av till ett sovrum. Mysigt med braskamin och fantastiskt ljusinsläpp från tre håll. Utgång till altan på framsidan med morgon- och eftermiddagssol och en liten inbyggd pool. Från vardagsrummet kommer man även ut till den fantastiska inglasade altanen med kvällssolen och det härliga insynskyddade SPA-badet. Parkettgolv och målade väggar. Spot-belysning inbyggt i taket längs med väggarna, med dimmerfunktion.

KÖK
Hemtrevligt kök i ek med bra arbetsyta. Arbetsbänk i massiv ek med infälld ho. Trevligt fönster ovan diskhon. Snyggt kaklat i mosaik samt trevligt vitrinskåp. Parkettgolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Kyl (-09). Frys (-09). Inbyggd ugn. Inbyggd mikro. Häll (-11). Fläkt. Diskmaskin.

SOVRUM 1
Bra sovrum med parkettgolv och målade väggar. Fönster mot baksidan.

WC
Ljust wc med fönster. Våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Handfat i kommod, spegel, wc och förvaring i två högskåp.

ÖVRE PLAN

HALL
Parkettgolv och målade väggar.

KLÄDKAMMARE
Bra klädkammare med parkettgolv och målade väggar. Hyllor och stänger.

SOVRUM 2
Stort sovrum med utgång till balkong i sydvästläge. Egen klädkammare. Parkettgolv och målade väggar.

DUSCHRUM
Stort duschrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Duschkabin med ångbad, handfat i kommod, spegel med spotbelysning och förvaring, wc, bidé och förvaring i högskåp. Ljusinsläpp från stort fönster.

SOVRUM 3
Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar.

NEDRE PLAN

HALL
Bra hall med egen ingång. Klinkergolv och målade väggar. Förvaring under trappen.

GARAGE
Bra garage med plats för en bil och bra förvaring. Hyllor finns. Fjärrstyrd garageport. Fönster. Betonggolv och målade väggar.

TVÄTTSTUGA/DUSCH/BASTU
Fräsch tvättstuga med helkaklade väggar och klinkergolv. Dusch med vikbara duschväggar och en härlig bastu med fjärrstyrd led-belysning och Tylöa Kombiaggregat (ångbastu). Ingång till wc-rum. Två fönster. Bra förvaring och arbetsbänk med infälld ho. Handdukstork. Maskinell utrustning: Tvättmaskin (-13). Torktumlare (-13). Renoverad 2015.

WC
Helkaklat wc-.rum med klinkergolv. Handfat i kommod, wc och badrumsskåp med spegel och spot. Inbyggda spotlights i taket. Renoverat 2015.

PANNRUM
Ett mindre pannrum med ingång från tvättstugan. Perfekt att hänga kläder på tork här. Klinkergolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Värmepanna (-10). Renoverat 2015.

TV-RUM/KONTOR
Ett bra rum med stora möjligheter. Används idag som tv-rum. Parkettgolv och målade väggar. Ingång till sovrum.

SOVRUM 4
Parkettgolv och målade väggar. Stort fönster med gott ljusinsläpp.

FÖRRÅD
Plastmatta med trätrall på golvet och målade väggar. Handdukstork och hyllor. Fönster finns.

KLÄDKAMMARE
Plastmatta med trätrall på golvet och målade väggar. Hyllor och stänger.

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Närmsta pendelstation är Kallhäll. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 23 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I Kallhäll finns också ett centrum med mataffärer, Folkets hus, frisör, vårdcentral mm.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Gångavstånd till Bonäsbadet och cykelavstånd till Kallhällsbadet med sandstrand.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar Overlatelse Trimvägen_37.pdf Energideklaration Trimvägen 37.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:90, Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 130 kvm, biarea 91 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 019 m² (friköpt).
Storlek: 1 019 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1948
Byggnadstyp: 1 ½ plan i souterräng
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä (målad -15)
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme (-10)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 48 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2016-05-11

TV

Fiber

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Friggebod

Uteplats

Uteplats 1: Altan på framsidan med inbyggd pool, läge sydost.
Uteplats 2: Inglasad uteplats med utgång till ett spabad, läge nordväst.
Uteplats 3: Balkong, läge sydväst.

Bilplats

Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil.
Bilplats 2: P-plats med plats för 2 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

38 500 SEK varav:
Uppvärmning: 17 000 SEK
Försäkring: 15 000 SEK
VA: 6 000 SEK
Sotning: 500 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 819 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 179 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 640 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Officialservitut Kraftledning
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1947-10-06) , Ytvattenskydd (2008-11-25)

Pantbrev

13 st om totalt 5 050 000 SEK

Renoveringar

1984 Utbyggnad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy