Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mistelvägen 9, Bro - Finnsta, Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
126 kvm, biarea 44 kvm
Tomt
847 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

NYRENOVERAD ENPLANSVILLA I LUGNT OMRÅDE

Villa i ett plan by-1974 och totalrenoverat 2016-2017 med öppen och ljus planlösning. Härlig och varierande trädgårdstomt i avskilt läge med bl.a stenpartier och rabatter. Stor altan, delvis under tak i söder. Fyra bra sovrum. Huset har både luftvärmepump och braskamin. Bredband fiber indraget. Vidbyggt garage med plats för en bil med ett tillbyggt rum som kan inredas till exempelvis ännu ett sovrum. På uppfarten finns plats för att parkera ytterligare bilar. Naturen inpå knuten och nära till barnomsorg och centrum med affärer och simhall. Flera fina golfbanor finns i Bro med Bro Hof i spetsen och nyetablerade galoppbanan Bro Park finns också här.

Beskrivning

Som boende i villaområdet på Mistelvägen har man naturen inpå knuten och det är även kort avstånd till Lejondalssjön med badplats och friluftsområde. Från Mistelvägen är det också mycket nära till skolor som förskolor - närmast ligger Finnstaskolan med årskurs F-5 (Läs mer om kommunens skolor på www.upplands-bro.se)

Enplansvillan på Mistelvägen 9 har ett trevligt läge i området med en fin trädgårdstomt där avkoppling kan kombineras med lek och spel.

HALL
Entré till huset sker från gaveln på huset via rymlig farstukvist. Hall med klinkergolv och med plats för att hänga av ytterkläder precis innanför dörren. Ovanför ytterdörren sitter luftvärmepumpen (Panasonic 2009) som ger lägre energikostnader samtidigt som den värmer skönt. Från hallen är det helt öppet in mot den kombinerade köks- och vardagsrumsdelen.

KÖK/VARDAGSRUM
Smakfull och tidsenlig planlösning där det är helt öppet mellan kök och vardagsrum. Nytt IKEA-kök med vita skåpsluckor och -lådor och vitrin. Altandörr från köket ut till tomten på framsidan. Lång bänkskiva med gott om plats för matlagning och baking. Braskamin i vardagsrummet. Vita väggar och ekparkettgolv i hela utrymmet. Utgång från vardagsrummet till altanen och den fina trädgårdstomten på baksidan.

4 SOVRUM SAMT KLÄDKAMMARE
Fyra bra sovrum av varierande storlek samt en rymlig klädkammare. Samtliga rum med vita väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Även badrummet är helt nyrenoverat. Vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Rymlig duschplats bakom glasvägg. WC, stor kommod, väggspegel med belysning och spotlights i taket. Handdukstork och golvvärme. Ett vädringsfönster utan insyn finns i badrummet.

GÄSTTOALETT
Extra gästtoalett med fönster, mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Handfat och WC.

TVÄTTSTUGA
Praktisk och rymlig tvättstuga. Vita väggar och mörkt golv. Tvättmaskin och torktumlare (Samsung) varmvattenberedare. Arbetsbänkl och tvättho.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Finnsta 1:121, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.86%.

Församling

Bro.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 126 kvm, biarea 44 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 847 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt med fruktträd och häckar.
Storlek: 847 kvm.
Typ: Fruktträd, häckar, hörntomt och trädgårdstomt

Byggnadstyp

1-plan

Byggnad

Byggnadsår: 1974
Byggnadstyp: 1-plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el (oljefyllda radiatorer), golvvärme badrum, braskamin och luftvärmepump (Panasonic 2009)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 112 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-09-23

Internet

Bredband. Leverantör: Fiber.

Övriga byggnader

Vedbod (2009).

Uteplats

Altan, läge söder.

Bilplats

Bilplats 1: Vidbyggt garage (platta på mark) med ett tillbyggt rum.
Bilplats 2: P-platser på uppfarten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

29 520 SEK varav:
Uppvärmning: 18 000 SEK
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 2 020 SEK
Elektricitet: 4 500 SEK
I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsström. Hemförsäkring tillkommer.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 814 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 928 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 886 000 SEK.
Värdeår: 1974
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1973-07-05) , Ytvattenskydd (2008-11-25)

Pantbrev

5 st om totalt 2 975 000 SEK

Renoveringar

-Nytt plåttak 2014/2015.
-Fasad 2016.
-Totalrenoverat interiört inkl. kök och badrum 2016-2017.

Övrigt

FÖRDEL - BRO
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare. Ny motorvägspåfart till Bro är under planering och ökar tillgängligheten ytterligare för Dig som bor här.

Pendeltåg från Bro C till Sthlm C tar ca 30 min, nattbussar går till 05.00 på morgonen. Direktbussar till Kista Centrum finns 200 meter från huset samt buss till pendeltåget.

Med båtklubb, flertalet golfklubbar (bla Bro Hof Slott) och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet, lätta att utan inblandning av biltrafik ta sig till.

Vägbeskrivning

Från Stockholm, kör E 18 sväng av avfart Bro. kör mot Bro centrum, vid andra rondellen sväng vänster in på Lejondalsvägen. Kör rakt fram ända tills vägen svänger vänster in på Skogsblomsvägen, fjärde vänster är då Mistelvägen. Följ våra skyltar på visningsdagen. Se www.eniro.se eller www.hitta.se för kartor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy