Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
2 850 000 SEK
Adress
Älvkarleövägen 22, Fisket, Älvkarleby
Typ
Friliggande villa
KVM
201 kvm, biarea 124 kvm
Tomt
2 690 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor renoverad villa med plats för den stora familjen!

Med plats för den stora familjen!

Snart kommer denna väl renoverade villa ut till försäljning på mysiga Fisket i Älvkarleby. Fem rymliga sovrum, totalrenoverat Ikea-kök från 2010, med öppen planlösning mot matrum/vardagsrum, helkaklat badrum från 2004 med dusch, samt relaxkänsla med jacuzzi och bastu, häftigt allrum på övervåningen med takbjälkar och högt i tak samt stora utrymmen i källaren. När man kommer in i huset välkomnas man även varmt av den stora hallen med fantastisk eldstad!

Övrigt på tomten erbjuds stora gräsytor och gott om bärbuskar och fruktträd. Perfekta lekytor för barn och härlig uteplats med inglasad altan som ger plats för det stora sällskapet. Bilplatser genom vidbyggt och friliggande garage, samt övriga parkeringsmöjligheter på uppfarten. I området finns härlig natur och vatten kring Laxön och dess turistområde som nås med en kort promenad. Sen finns goda pendlingsmöjligheter med endast ca 800 meter till Älvkarleby station som med upptåget tar dig till Gävle (via Skutskär) på 17 minuter och Uppsala (via Tierp) på 53 minuter. Bussen tar dig även enkelt till Skutskär/Gävle samt Tierp. I Älvkarleby finns allt för ett trevligt boende med skola, förskolor, livsmedelsbutik, badplatser, restauranger, golfbana och vacker miljö.

Kommer snart ut till försäljning, kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Rumsbeskrivning kommer senare!

Kontakta mäklaren för mer information!

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktningsprotokoll.pdf Åtgärdsintyg.pdf Energideklaration.pdf Tomtkarta Riksantikvarieämbetet Tomtkarta kommunen Tomtkarta kommunen 2

Länkar

D-Furnish

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älvkarleby 2:9, Älvkarleby kommun, Älvkarleby-Skutskär församling. Skattesats 35.68%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 201 kvm, biarea 124 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Stor friköpt och insynsskyddad trädgårdstomt om 2 690 m². Mestadels gräsmatta med tillägg av syren, hägg, fläder och hassel. Samt grillplats, "lekdunge", gunga och sandlåda. Övrigt finns plommon-, äppel-, päron-, och körsbärsträd samt hallon-, röda krusbärs-, svarta/röda vinbärs-, rabarber-, och jordgubbsbuskar. Det finns även gräslök, timjan, chokladmynta, gräslök och persilja.
Storlek: 2 690 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1948
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Fasad: Stående träpanel (målat 2017)
Tak: Plåt (ca 2006)
Fönster: 2-glas, 3-glas (delvis bytta 2017)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Övrigt: Acc-tankarna går att köra på elpatron.

Se besiktningsprotokoll och åtgärdsintyg under dokument för mer information. Gjord av säljaren under 2016.

Radon: 70 Bq (mätning gjort 2017-2018).

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump (2014), vedpanna Atmos (2004) med acc-tankar på 3x750 l.

Energideklaration

Energiklass: E
Energiprestanda: 159 kWh/kvm år.
Datum: 2012-08-31
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabelnät. Parabol.

Internet

Trådlöst via tele2. Diskussioner om fiber förs i området, inget påskrivet i dagsläget.

Bilplats

Vidbyggt garage med plats för en bil. Stort loft med gott om förvaringsutrymme. Övrigt fristående garage/förråd stående på betongplatta, bytt fasad 2018. Finns visst renoveringsbehov. Övrigt plats för flertalet bilar på uppfarten.

Uteplats

Stor altan i söderläge, byggd 2009. Delvis inglasad (2017). Plats för det större sällskapet och kan nyttjas långt in på säsongen tack vare infravärme. Utgång från hallen och det finns direkt tillgång till bastun som även har utsikt över den inglasade delen av altanen. Övrigt från köket finns altandörr med möjlighet att bygga ytterligare uteplats.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

45 733 SEK varav:
Uppvärmning: 10 000 SEK
Försäkring: 7 286 SEK
VA: 7 500 SEK
Renhållning: 2 200 SEK
Sotning: 747 SEK
Elektricitet: 18 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 022 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 769 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 253 000 SEK.
Värdeår: 1948
Skatt/avgift: 7 665 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Avtalsservitut Väg; Ledningsrätt Vatten och Avlopp
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Väg

Pantbrev

8 st om totalt 1 637 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter