Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Meanderslingan 28, Järvastaden, Solna
Typ
Radhus
KVM
137 kvm
Tomt
218 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt och ombonat på lugn gata mitt i Järvastaden

I det omåttligt populära Villastråket i Järvastaden ligger detta smakfullt inredda radhus för den kräsne familjen. Här bor du med genomgående exklusiva och enhetliga material, vackra golv, underbar träpanel i tak samt en stor och solig trädgårdstomt omgärdad av buskar. Huset är disponerat i två plan där det övre planet har tre stora sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter och en smart avsats som ger ett naturligt utrymme för mysiga hemmakvällar. På det nedre planet ger den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I köksdelen finns gott om plats för den stora matplatsen och i det tilltagna vardagsrummet ges möjlighet till en härlig sällskapsdel och utrymme för bibliotek. Från vardagsrummet nås det stora trädäcket och vidare till de härliga gräsytorna. På det nedre planet finns även ett stort badrum med badkar. Hallen vid entrén har rikligt med förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Huset har gott om förvaring i både förråd inne, under trappen, som ett separat förråd på gården. Huset har markiser installerade ovan varje fönster och trä däcket som gör att du kan njuta av alla ytor lite längre in på kvällarna.

Välkommen hem till Järvastaden - en av Solnas mest familjära stadsdelar där du hittar drömboendet för barnfamiljer! Här bor du med ett utbud av flera skolor och förskolor i både Järvastaden som i närområdet, som är resultatet av ett aktivt samarbete mellan Solna och Sundbyberg. Järvastaden är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av radhus, parhus, lägenheter och mycket grönska i både parker och mellan husen. Järvastadens utformning och placering direkt invid Igelbäckens naturreservat gör att du bor i känslan av en småstad men är endast en kort resa bort från Stockholms innerstad! För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig genom både två naturreservat och till Stockholms city. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på ca 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505). I de äldre delarna av Järvastaden har du även nära till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Beskrivning

Entréplan:
- Välkomnande hall med plats för mycket förvaring i garderobsvägg. Här möts du av ett vackert slitstarkt golv harmoniskt grön tapet. Från hallen leds du in till matplatsen och köket, samt vidare mot vardagsrummet.

- Välplanerat kök med mycket förvaring i såväl under- som överskåp. Invid de två höga fönstren finns gott om plats för den stora matplatsen. Köket har du bra arbetsytor på bänkskivan som tillsammans med det ljusa stänkskyddet harmoniserar vackert mot det i övrigt grå köket. Köket öppnar upp mot vardagsrummet, men avskiljs med en barbänk. Kökets inslag av rostfritt förstärker den moderna känslan. Köket är utrustat med extra bred spishäll, fläkt, ugn, kyl, frys.

- Bostadens tilltagna vardagsrum som har gott om plats för såväl stor sällskapsdel och mysig läshörna och bibliotek. Vardagsrummets stora fönsterpartier ut mot trädäcket och gräsytorna ger ett fantastiskt ljusflöde på hela entréplan. Genom en dubbeldörr leds du ut till det underbara trädäcket som ger gott om plats för både en större matplats och en härlig loungedel för de mysiga kvällarna. De stora gräsytorna ger bra möjligheter för såväl lek, som sällskapliga spel och tillställningar.

- Det stora badrummet inrett i mörka och ljusa material. Badrummet på nedre plan har badkar, handfat med kommod, spegel och WC.

Övre plan:
- Det tilltagna allrummet ovan trappan har plats för en mysig sällskapsdel invid fönsterna som vätter mot gården. För den som behöver ytterligare ett sovrum kan denna yta med lätthet omvandlas till ett fjärde sovrum. Härifrån når du bostadens alla sovrum, ett av badrummen och klädkammaren.

- Sovrummet som idag används som kontor/gästrum har gott om plats för säng och skrivbord och fönster mot gården.

- Det stora sovrummet ger gott om plats för en stor säng och förvaring i byråer. Här finns mycket förvaring i garderobsväggen. Härifrån nås även den franska balkongen mot gatan med dess romantiska känsla.

- Det andra sovrummet, som i dag används som barnrum, har plats för både säng och arbetsplats samt förvaring i garderob eller byråer.

- Det stora badrummet, är likt det på entréplan, harmoniskt inrett i smakfulla material. Här finns bra med plats för tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk, eftersom bostaden är perfekt för den aktiva familjen finns även ett torkskåp. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och badrumskåp med speglar samt förvaring ovan arbetsbänken.

Kort sagt: Ett av de mest attraktiva boendena i Järvastaden, i ett lugnt och centralt läge. Fastighetens härliga gräsytor, trä däck, stora fönster och bra sovrum gör det till ett boende att trivas i!

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Daggkåpan 25, Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 137 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Tomtarea 218 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.
Storlek: 218 kvm.
Typ: Trädgårdstomt

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Plåt
Fönster: Isolerglasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B
Energiförbrukning: 59 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2016-09-26

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband.

Övriga byggnader

Förråd om ca 6,5 kvm.

Uteplats

Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Terrass.
Fransk balkong på övreplan.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 932 000 SEK (fastställt avseende år 2015).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 1 932 000 SEK.
Värdeår: 2014

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2008-01-28)

Pantbrev

2 st om totalt 4 500 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy