Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Långgatan 45B, Gamla Trosa Stad, Trosa
Typ
Friliggande villa
KVM
149 kvm
Tomt
471 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Läge!Läge! Läge!; Sekelskifteshus vid Trosa-ån!

Läge, läge läge! Kliv in genom grinden och bli förälskad! Nu finns möjligheten att bli ägare till en härlig Å-fastighet i Trosa centrum, endast ett kort promenad från torget. Ditt kommande paradis? Charmen är på topp.

EN SAGA
Att stiga in genom porten till det gammelrosa huset vid Östra Långgatan är som att titta in i en Elsa Beskow-saga. Farbror Blå bor nog i den gamla Å-längan, tanterna i det stora huset. Ofta samlas tanterna vid brasan och tittar på hur Farbror Blå stökar i den vita köksdelen. Den intellektuella Tant Grön sitter och läser i biblioteket, eller förflyttar sig upp till lugnet i glasverandan där hon kan se ut över ån och träkåkarna.
Nästa dag tar Farbror Blå tanterna på en båtutflykt. Båten ligger i ån, precis utanför häcken. Eller stannar de i trädgården och har kaffekalas under päronträdet. Trosa-punschen hämtar Tant Gredelin i vinkällaren. Lilla hunden Prick kan springa fritt i trädgården utan att smita. Inte heller kan någon se in på härligheten!
Efter kaffet tar alla en femminuters promenad till Trosa Torg, handlar och träffar Trosabor och turister som kommit för att njuta av den pittoreska stadskärnan. När de är hungriga besöker de någon restaurang kring torget eller går vidare på den vackra Å-promenaden fram till Bomans Hotell o Restaurang i hamnen. Sen är tanterna nöjda och går tillbaka till sitt charmiga käll. Farbror Blå tar bussen till Stockholm och kommer tillbaka innan kvällen. Han slår sig ner för att njuta ett glas på Kyrksupsbänken. // Snipp snapp snut... så var sagan slut!

Mäklaren berättar:
Huset är inrett för bibehållen känsla och stil. Ljus välkomnande hall, rymligt kök med bra arbetsytor, matsal, vardagsrum och bibliotek med vackra originaldetaljer bibehållna. Genomgående trägolv i alla rum.
På övre plan finns sovrum, punschveranda, dressing-room, lyxigt badrum och tvättavdelning.
Å-längan invid åpromenaden innehåller gästrum, allrum med pentry samt duschrum och har en härlig uteplats.
Trädgården är hemtrevlig och mysig med stenlagda gångar, gräsytor och har ett flertal uteplatser, insynsskyddat såklart med grind ut mot ån och mot vägen. På tomten finns också ett äldre garage/förråd med en egen trivsam utkiksplats mot ån. Båtplats finns utanför häcken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy