Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hyttgatan 24, Falun
Typ
Villa
KVM
138 kvm
Tomt
372 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Unikt villa i Elsborg

**ACCEPTERAT PRIS**
VARMT VÄLKOMNA TILL DENNA UNIKA VILLA PÅ HYTTGATAN 24 I ELSBORG MED NYBYGGNADSÅR 2015! Är du intresserad av att bo centralt i anrika och populära kvarter och inte behöva tänka på renoveringar under en lång tid framöver är detta ett boende för dig. Huset är uppfört i samma gamla stil som övriga boenden i området men med dagens höga krav och standard. Elsborg bebyggdes efter 1646 och är idag en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-tal till 1900-tal. Elsborg har bevarat den gamla trädstadens låga, faluröda hus med slingrande gränder. Varmt välkommen till Hyttgatan 24 och detta inbjudande hus där ingenting behöver göras eller fixas. Om umgänge med familj och vänner står högt upp på din prioriteringslista kan den här öppna och luftiga bostaden vara något för dig. På gården står idag en fullt utrustad extrastuga som fungerar perfekt som ett extraboende för tonårsbarnen alternativt kan användas som en uthyrningdel för extra intäkter.

Det första som möter dig i huset är en öppen och inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor. I anslutning till hallen finns ett allrum som idag nyttjas som matrum för större sällskap. Längre in finns ett mysigt och härligt vardagsrum med värmekamin och fint ljusinsläpp, följt av ett ljust, fräscht och funktionellt kök. Badrummet är nytt, fräscht och påkostat med toalett, duschvägg, kommod, spotlights, tvättmaskin och inbyggt högtalarsystem.

Här bor du mycket centralt och attraktivt med bekvämt avstånd till bland annat butiker, galleria, skola, restauranger och biograf. Faluns stadskärna ligger ett stenkast från huset, Falu Koppargruva en kort promenad bort och Sjön Runn finns en cykeltur från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy