Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nordanvindsvägen 8, Tallboda, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
113 kvm, biarea 131 kvm
Tomt
960 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Enplanshus med källare i Tallboda

Hjärtligt välkommen till denna enplansvilla med inredd källare med familjevänligt och naturnära läge på Nordanvindsvägen 8. Här finner du ett rymligt och barnvänligt hus om 113 kvadratmeter med bra förvaringsmöjligheter, härligt vardagsrum med öppen spis, stort lekrum i källaren och en fantastisk baksida med stort trädäck och en helgjuten saltvattenspool. En villa i gott skick som erbjuder ett trivsamt och bekvämt boende.

Huset utgörs bland annat av ett rymligt, socialt och trevligt vardagsrum, ett trevligt, fräscht och yteffektivt kök, två rymliga och praktiska badrum samt fyra sovrum, varav ett badrum och ett sovrum i källaren där man även finner ett mysigt TV-rum och ett enormt lekrum/sällskapsrum.

Till huset hör en härlig, stor och lättskött trädgårdstomt med fruktträd, pool, lekstuga, förråd och en vacker häck som skyddar mot insyn. På framsidan finns även en takbeklädd och mysig altan med eldstad med plats för matbord och stolar samt på baksidan, med sol hela eftermiddagen och kvällen, ett stort härligt trädäck med helgjuten saltvattenspool.
Sist men inte minst finns ett stort garage med vatten och avlopp och bra förvaringsmöjligheter.

I Tallboda har du nära till skolor, affär och pizzeria och bara ett stenkast bort ligger Tallboda IF fotbollsplaner och elljusspår för träning och motion. På bra cykelväg når man både city, SAAB och Linköpings Airport. Utmärkta bussförbindelser.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy