Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 500 000 SEK / Utgångspris
Adress
Brusvägen 22, Åmynnet, Bjästa
Typ
Villa
KVM
207 kvm, biarea 90 kvm
Tomt
1 119 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Trevlig villa i Åmynnet

I Åmynnet finns denna trevliga villa med mycket fin utsikt över Åmynnefjärden. Villan har stora sällskapsrum med kakelugn och öppen spis. I det inglasade uterummet finns en mysig braskamin, som ger skön värme när temperaturen sjunker ute. Insynsskyddat soldäck.
Stor tvättstuga och bastu med relaxrum. Varmgarage.
Ca 150 meter promenad till stranden och ett skönt dopp i böljan den blå vid Bäverbadet. Vid stranden finns brygga, plats för solbad och ett vindskydd med grillplats, som sköts av Åmynnets Intresseförening www.amynnet.com
Fin villa med stor potential, lugnt läge på återvändsgata.

Beskrivning

Rymlig, möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter. Golvet är beklätt med laminat och taket är av trä. Tapetserade väggar.

Till vänster om hallen kommer man in till köket. Kökets utrustning består av spis (2010), kyl&frys (2013), fläkt(2000), diskmaskin(2009), köket är från 2000. Rymligt och mysigt kök med plats för ca 6 personer.

Rakt fram ligger vardagsrummet. Fantastisk utsikt över Åmynnesfjärden som mynnar ut mot havet. Från huset är det 153 meter ner till vattnet där man kan bada och sola. Vardagsrummet har en fungerande kakelugn som värmer gott. Här ryms mysiga soffor och matsalsbord. Ett rum att trivas och umgås i. Utgång till inglasad altan.

Mycket rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Bra skjutdörrsgarderober med plats för förvaring. Utgång till inglasad altan.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Två garderober finns för klädförvaring.

Stor inglasad altan med bra möbleringsmöjligheter. Här finns en fungerande braskamin som gör att man kan använda rummet mer. Utgång till öppen solterrass.

Praktiskt dubbeltvättställ med sidoskåp och underskåp. I bubbelbadet (1997) kan man njuta av en avkopplande stund. Klinker på golvet och våtrumstapet på väggarna. Trätak.

Stort och härligt allrum med utsikt över vattnet. Här finns gott om plats för soffa och bord och gemenskap. Fin öppen spis som värmer och pryder rummet.

Ett rum som ger utrymme för fantasin. Idag används rummet som ett aktivitetsrum. En bardisk finns och en darttavla. Använd din egen fantasi och gör det efter eget tycke och smak.

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin (2012) och torktumlare (2016). Utgång till öppen terrass. Längre in finns en trevlig relaxavdelning med bastu.

Inredningen består av Wc, tvättställ med underskåp.

Stort och bra förråd med plats för mycket.

Dokument (pdf)

Planritningar 2020-01-09 Brusvägen 22 Bjästa Energideklaration.pdf

Länkar

3D 360 Film

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Skogstorpet 1:5, Örnsköldsvik kommun, Skattesats 35.45%.

Församling

Nätra.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 207 kvm, biarea 90 kvm.
Beräknat enligt ritning.

Innefattar garage

Rum

7 rum, varav 2-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 119 m² (friköpt).
Storlek: 1 119 kvm.

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1976
Byggnadstyp: 1 plan i souterräng
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vatten-värmepump, vedpanna, braskaminer & öppen spis
Elförbrukning: 28 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2020-01-09
Energiprestanda primärenergital: 125 kWh/kvm och år

Uteplats

Inglasat uterum med braskamin, insynsskyddat soldäck

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

47 000 SEK varav:
Försäkring: 6 000 SEK
VA: 10 200 SEK
Renhållning: 1 600 SEK
Sotning: 1 200 SEK
Elektricitet: 28 000 SEK

El avser för uppvärmning och hushållsel, beräknad kostnad 28 000 kWh á 1,00 kr.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 7 365 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 982 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 858 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 124 000 SEK.
Värdeår: 1976
Skatt/avgift: 7 365 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1983-02-16)

Pantbrev

8 st om totalt 900 000 SEK

Närområde

Allmänt om området: Trivsamt område med havskontakt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy