Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 7 000 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 975 000 SEK
Adress
Skogsvägen 7, Fullersta, Huddinge
Typ
Villa
KVM
163 kvm, biarea 105 kvm
Tomt
1 409 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Rymlig och fin familjevilla med naturen som ena grannen

Nu säljes en mycket trivsam familjevilla med totala ytor om ca 268 kvm och centrumnära läge. Här finns allt man behöver och mer därtill eller vad sägs om 5-6 sovrum, 3 helkaklade och fina badrum, 2 braskaminer, ljust och stilrent kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med parkettgolv och plats för större såväl soffgrupp som matgrupp. I huset finns även ett extra sällskapsrum, ett fantastiskt inglasat uterum och pool på baksidan med insynsskyddat läge samt mycket generöst garage.

Beläget i populärt och lugnt villaområde nära skolor, kommunikationer och Huddinge centrum.

Ett hem att trivas i.

Välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

--- Stor och delvis möblerbar hall med marmorgolv, gott om utrymmen för ytterkläder samt anslutning till samtliga rum på entréplanet.

--- Mysigt allrum/sällskapsrum med parkettgolv, plats för större soffgrupp samt braskamin som central punkt.

--- Helkaklat och mycket stilrent badrum (-18) med klinker och golvvärme, spotlights, toalett, duschhörna, badkar samt tvättställ.

--- Praktisk och nyrenoverad tvättstuga med tvättmaskin (-18), torktumlare (-18) samt tvättbänk, tvättho och förvaringsmöjligheter.

--- 2 förrådsrum/klädkammare.

--- 2 bra sovrum varav det ena har en inbyggd tillhörande garderob.

--- Helkaklat badrum (-07) med klinkers och golvvärme, duschhörna, handdukstork, tvättställ samt toalett.

ÖVRE PLAN:

--- Öppen och härlig planlösning med anslutning till samtliga rum på övre plan.

--- Ljust och fint kök (-08) med goda arbetsutrymmen och separat matplats för ca 6-8 personer. Arbetsbänk med fönster ut mot framsidan, snyggt kakel ovan arbetsytorna samt moderna vitvaror i form av induktionshäll (-08), fläkt (-08), kyl och frys (-19), diskmaskin (-17) samt inbyggd micro (-10) och varmluftsugn (-08). Från matplatsdelen finns också anslutning till balkong.

--- Vardagsrum i vinkel med parkettgolv och plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Här finner vi också en braskamin, fönster åt såväl fram- som baksida samt direkt anslutning till uteplats på baksidan.

--- Helkaklat och fint badrum (-08) med klinker och golvvärme, tvättställ, toalett, badkar samt stort fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

--- 3 bra sovrum varav det ena har egen anslutning till baksidan. I detta rum finns även 3 garderober samt 1 linneskåp och i de andra rummen finns 1 garderob vardera.

KÄLLARPLANET:

--- I källarplanet finns ett mycket generöst garageutrymme. Här får det plats 2 bilar. Dessutom finns ett kallutrymme där man har möjlighet att parkera exempelvis familjens alla cyklar.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktningsprotokoll - Skogsvägen 7.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tumstocken 35, Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 163 kvm, biarea 105 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Lättskött tomt om 1 409 m² som till stora delar består av vacker naturtomt. Baksidan är verkligen insynsskyddad och rogivande. Bland växter och blomster kan nämnas rhododendron, blåbär, hallon, jordgubbar, smultron, syréner, rosor, tujor samt en vacker flammentanz.
Storlek: 1 409 kvm.

Byggnadstyp

1 plan +2 souterrängplan

Byggnad

Byggnadsår: 1975
Byggnadstyp: 1 plan +2 souterrängplan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lecasten+ lättbetong+ trä
Bjälklag: Betong + trä (övervåning trä)
Fasad: Hårdbränt bergstegel
Tak: Sedum papp (-18)
Fönster: 2+3-glas isoler
Ventilation: FTX. Mekanisk till-, och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump samt komplettering med direktverkande el

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Vedförråd, lekstuga samt stort kallförråd i anslutning till garaget.

Uteplats

Baksidan består av en fantastisk trädäckad uteplats tillsammans med ett underbart inglasat uterum med gott om plats för såväl sittgrupper som solstolar med mer. Här skiner solen på morgonen och dagen och det är näst intill helt insynsskyddat. Här finns även pool/badtunna. På framsidan finns sedan en rymlig balkong med eftermiddags-, och kvällssol.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

50 000 SEK varav:
Uppvärmning: 45 000 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsströmmen samt uppvärmning av pool och badtunna men även laddning av el/hybridbil.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 5 775 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 385 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 390 000 SEK.
Värdeår: 1975
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan

Pantbrev

13 st om totalt 4 590 000 SEK

Renoveringar

Dränerat -17 med nytt tätskikt och singel.

Övrigt

Skogsvägen 7 är högt beläget i lugnt, barnvänligt och mycket populärt villa- och radhusområde med närhet till Huddinge centrum. Större delen av tomten består av härlig naturtomt som ger en rogivande miljö.

För barnfamiljer finns närhet till diverse skolor, närmast är Källbrinksskolan och Stenmoskolan.

I närheten finns också Källbrinks idrottsplats som förutom friidrottsanläggningen har tennisbanor och motionsspår. Inom cykelavstånd finns även Långsjön med härliga strövområden och bad. Inom promenadavstånd finns sedan Gömmaren med populär badplats och aktivt sportfiske.

Inom promenadavstånd så finner man alltså Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter).

I Huddinge Centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge Centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små. Hit kan man också ta sig med cykel.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy