Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 250 000 SEK / utgångspris
Adress
Mistelvägen 11, Bro-Finnsta, Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm, biarea 48 kvm
Tomt
931 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

REJÄL TEGELVILLA MED TVÅ ELDSTÄDER OCH TVÅ ENTRÉER

192 kvm (150+48) by-74, fint underhållen villa i lugnt område. Stora sällskapsytor och möjlighet till många sovrum. Skön braskamin på övervåningen och öppen murad spis på nedre plan. Nya fönster, helkaklat badrum, renoverat kök 2009. Varmvattenberedare och yttertak 2016, tvättmaskin och torktumlare 2017. Villan har en sutterängvåning med entré även på nedre plan vilket gör det idealiskt för den som har äldre barn eller kanske vill göra en uthyrningsdel i huset, tvättstuga med nyrenoverad dusch finns. På kort promenad finns buss, förskolor och skolor, service och mycket fin natur med stora strövområden och badsjö. I Bro finns även Bro Park Galopp, flertalet golfklubbar däribland Bro Hof samt Mälarkusten nära. Besiktigat och Energideklarerat.

Beskrivning

HALL
Öppen och rymlig hall med stor inbyggd förvaring, bra plats för avhängning och hallmöbler finns. Trappan till nedervåningen finns här. Laminatgolv och tapetserade väggar. Luftvärmepumpens inomhusdel sitter här.
KÖK MED MATPLATS
Ombyggt och helt utbytt kök 2009 med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Vitt kök från IKEA med fina och praktiska förvaringslösningar. Bra bänkytor att arbeta på och gott om förvaringsutrymme. Grått kakel ovan bänkytor och grå laminatbänkar. Stort fönsterparti och altandörr ut till den stora balkongen i söderläge.
VARDAGSRUM
Stort rum som ursprungligen var två, ett sovrum har slagits ihop med vardagsrummet men går enkelt att återställa för den som behöver fler rum. Idag finns god sällskapsyta och en fin täljstenskamin värmer riktigt gott. Parkettgolv och tapetserade väggar.
BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns duschkabin, tvätt och torktumlare, kommod med handfat samt wc. Fönster ger dagsljus och extra vädringsmöjlighet. Helkaklat i naturtoner.
SOVRUM 1
Sovrum med inbyggd garderobsförvaring och fönster mot entrésidan. Laminatgolv och tapetserade väggar.
SOVRUM 2
Det stora av sovrummen, också detta med inbyggd garderobsförvaring samt en balkongdörr ut till den stora balkongen. Laminatgolv och tapetserade väggar.
NEDRE PLAN
Denna våning kan med fördel användas för generationsboende eller som uthyrningsdel för den som önskar. Egen hall med entrédörr och plats för avhängning. Ett bra sovrum och ett mycket stort sällskapsrum/gillestuga med öppen spis. Tvättstuga med nyrenoverad dusch, bastu samt tvättutrustning. En liten gästtoalett, separat wc finns bredvid. Ett större hobbyrum med separat kallskafferi finns också. Luftvärmepump installerad även här. Trägolv, laminat och ljusa väggar.

Ett garage med bra extra förvaringsutrymme finns. Asfalterad och stensatt uppfart och entré. Alla husets fönster är utbytta till 3-glasfönster och yttertaket samt underlag byttes 2016. Tomten är friköpt och ligger soligt och fint med ogenerat läge.

Dokument (pdf)

Planritningar 6463270_1-312-4_2D_print 6463270_2-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Finnsta 1:129, Upplands-Bro kommun, Skattesats 31.93%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 150 kvm, biarea 48 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 931 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och häckar.
Storlek: 931 kvm.
Typ: Bärbuskar, fruktträd, häckar, insynsskyddad och tr

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1974
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Grundläggning: Källare/gjuten platta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning FTX
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Braskaminer 2 st, oljefyllda element, golvvärme

Energideklaration

Status: Utförd

Internet

Fiber indraget, internet, tv och telefoni. Valfri leverantör.

Övriga byggnader

Förråd och garage.

Uteplats

Altan öppen och med tak, läge söderläge.

Bilplats

Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil.
Bilplats 2: Uppfart med plats för 4 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

23 931 SEK varav:
Uppvärmning: 13 500 SEK
VA: 3 131 SEK
Renhållning: 2 200 SEK
Elektricitet: 5 100 SEK
Hemförsäkring tillkommer (4548:-/år idag)

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 180 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 768 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 412 000 SEK.
Värdeår: 1974
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan Vattenskyddsområde

Pantbrev

2 st om totalt 500 000 SEK

Tillträde

Enligt överenskommelse med säljaren 2020

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy