Besiktigad & försäkrad

Visningar

tis 22 jan 17:30 - 18:00
Varmt välkommen!
Pris
7 975 000 SEK / /Utgångspris
Adress
Svampvägen 4B, Landsnora, Sollentuna
Typ
Friliggande villa
KVM
202 kvm, biarea 28 kvm
Tomt
786 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sjönära familjevilla

Välkommen till en väldisponerad familjevilla med mycket bra och sjönära läge vid Edsviken vatten i attraktiva Landsnora. Fint Eurohus byggt 1981 med en totalarea på ca 230 kvm inkl dubbelgarage. Bra planlösning med 4-6 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och matsal vinkel, stort allrum och dubbelgarage i huset. Plan lättskött trädgårdstomt på 786 kvm med högt läge och stenlagd uteplats i sydväst perfekt för sommar- och grillkvällar. Entréplan med välkomnande hall, badrum, bra kök med matplats och praktiskt med direktaccess till tvättstuga, stort inredningsbart förråd och dubbelgarage. Ljust öppet vardagsrum och matsal i vinkel samt ett sovrum alt arbetsrum.
På övre plan 3 sovrum, badrum, ett riktigt stort allrum med balkong och sjöutsikt samt ett stort förråd/dressingroom. Här bor ni i ett mycket omtyckt och attraktivt villaområde endast ett stenkast till badberget vid Edsvikens strand och trevliga promenadstråk genom Edsbergs slottsträdgård och längst hela Edsviken. Även gångavstånd till både låg-, mellan-, hög- och gymnasieskolor.

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

Välkomnande HALL med vinröd klinkerliknande plastmatta och garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

BADRUM sandfärgat plastmatta och ljust kakal, duschhörna med skjutörrar, WC, handfat och badrumsskåp.

Ljust rymligt VARDAGSRUM i vinkel med MATSAL i burspråk. Snygg öppen spis, ekparkett, 3 dubbla glasade balkongdörrar ut till de stenlagda uteplatserna och trädgården.

SOVRUM 1 med fin stavparkett i ek.

Hemtrevligt KÖK med matplats i burspråk med plats för 6-10 personer. Mörkröd klinkerliknande plastmatta, vita köksluckor, vitt kakel ovan vita bänkskivor, inbyggd ugn AEG, spishäll, fläkt Husqvarna diskmaskin Miele och 2 st kyl/frys från Electrolux.

Direktaccess från köket till TVÄTTSTUGA med groventré och vidare till stort förråd och dubbelgarage. Tvättstuga med röd plastmatta, utgång till trädgården, tvättbänk med ho, 3 garderober, överskåp, tvättmaskin Miele, torktumlare Cylinda samt torkskåp Cylinda.

Riktigt stort FÖRRÅD (alt bygga om till ARBETSRUM/SOVRUM) med balkongdörr, varmvattenberedare och sandfärgad plastmatta.

DUBBELGARAGE med vatten och golvbrunn.

ÖVRE PLAN:

Rymligt ALLRUM med fin stavparkett i ek och utgång till balkong under tak med sjöutsikt.

Stort DRESSINGROOM/FÖRRÅD med sandfärgat plastmatta.

SOVRUM 2 med vacker stavparkett i ek, sjögrästapeter och hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 3 med lite sjöutsikt, grön heltäckningsmatta, 2 inbyggda garderober samt praktiskt eget dressingroom med bra inredning.

SOVRUM 4 med blå/grå heltäckningsmatta och 2 garderober.

Rymligt och ljust BADRUM/BASTU med 2 stora takfönster. Ljus plastmatta, blått kakel, vit bänkskiva med 2 handfat och bra förvaring i vita skåp. Bidé, WC, duschhörna, badkar samt bastu.

Övrigt

Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till såväl lekplats och fotbollsplan som till Edsbergs slottspark, Edsviks konsthall och Edsvikens vatten med klippor och sandstrand. Nära bussar, Edsbergs centrum, simhall och rackethall. Gångavstånd till förskola, lågstadie-, mellan- och högstadieskola samt gymnasieskola.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Svampvägen 4 B.pdf 8059500 Uppmätning Svampvägen 4 B.pdf Svampvägen 4 B Besiktning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Logen 5, Sollentuna kommun, Sollentuna församling. Skattesats 31.23%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 202 kvm, biarea 28 kvm.
Areauppgifter enl uppmätning. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen; boarea 183 kvm.

Rum

7 rum, varav 4-6 sovrum.

Tomt

Tomtarea 786 m² (friköpt). lan lättskött tomt med högt läge. Plan gräsmatta på baksidan, häckar, planteringar och stenlag uppfart på framsidan.
Storlek: 786 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1981
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel & lite träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glas isolerglasfönster + ngt 2-glas
Ventilation: Mek.till -& frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el
Elförbrukning: 27 700 kWh/år.

Energideklaration

Energiklass: F
Energiprestanda: 55 kWh/kvm år.
Datum: 2018-11-30
Status: Utförd

Uteplats

Uteplats/balkong, läge nordväst.
Stenlagda uteplatser i söder och väster.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

48 900 SEK varav:
Uppvärmning: 38 000 SEK
VA: 6 300 SEK
Renhållning: 4 600 SEK
Års

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 889 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 502 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 3 387 000 SEK.
Värdeår: 1981
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 01-IM3-31/285.1
Last: Ledningsrätt Tele, 0163-00/80.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa Mm
Planbestämmelser: Stadsplan (1980-12-30) Tomtindelning (1974-09-04)

Pantbrev

6 st om totalt 1 600 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter